Karakallion asukaspuisto

Aukioloaika: ma - pe klo 8.00-16.00

Tilavarausasioissa sovi aina aika henkilökunnan kanssa etukäteen ennen kuin tulet tutustumaan tiloihin tai tekemään vuokrasopimusta. TERVETULOA!

Karakallion asukspuisto on tarkoitettu kaikille alueen lapsiperheille. Puisto tarjoaa mahdollisuuden sekä omaehtoiseen että ohjattuun toimintaan.

Sisätilojen käyttöajat: ma-ti klo 8:00-11:30 kerho, ma-ti klo 11:30-13:00 avoin kaikille, ke-pe klo 8:00-13:00 avoin kaikille, ma-pe klo 13:00-16:00 vain koululaiset. Wc-tilat, (viileä) etisvälikkö ja piha-alue on kaikkien käytettävissä.

Puiston ulko- ja sisätilat sekä leikkivälineet ovat kaikkien käytössä. Poikkeuksena kerhopäivät, ma-ti klo 8.30-11.30, jolloin sisätilat ovat vain kerholaisten käytössä. (Kerhot noudattavat koulun lukuvuotta.)  Iltapäivisin puiston sisätilat on varattu koululaisille. Puiston piha-alue on vapaasti käytettävissä myös iltaisin ja viikonloppuisin.  Lapset on vakuutettuja tapaturman varalta puiston toiminta-aikana. Alle kouluikäiset ovat asukaspuistossa aina oman aikuisen kanssa. 

Asukaspuisto on omatoimisen koululaisen vapaa-ajan viettopaikka, jossa oleskelu perustuu vanhemman ja lapsen väliseen sopimukseen. Koululaisesta tulee täyttää yhteystietolomake. 1-2 luokkalaisilla on mahdollisuus kaupungin maksulliseen välipalaan. Puistossa voi syödä myös omia eväitä.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN JA MUKAAN TOIMINTAAN! 

VIIKKO-OHJELMA  

MA: satu / loruhetki klo 10:15
TI:  liikuntatuokio klo 10:15 
KE: kädentaitoja klo 10 - 11
TO: lauluhetki klo 10.15

Perjantaisin ohjaajien tiimi- ja suunnitteluaamu klo 8-11. Sisätilat vapaasti käytettävissä.