Karakallion asukaspuisto

AVOIN VARHAISKASVATUS SYKSYLLÄ 2020 

Asukaspusistot
Kaikki asukaspuistot ovat avoinna lukuun ottamatta Matinkylän asukaspusistoa, joka on remontissa.

Asukaspuistojen toiminta on toistaiseksi ulkotoimintaa. Asukaspuistojen sisätilat pidetään suljettuina. WC - tiloja saa kuitenkin käyttää tarvittaessa, mutta tällöinkin tulee huomioida 2 m:n turvaväli sekä hyvä yskimis- ja käsihygienia.

Asukaspuistoissa noudatetaan tällä hetkellä voimassa olevia Korona-ohjeita. Puistoon ei saa tulla, jos on vähänkin sairaana. Puistoissa tulee huomioida turvavälit sekä hyvä yskimis- ja käsihygienia.

Suomi tutuksi -toimintaa ei toistaiseksi järjestetä.

Asukaspuistoissa järjestetään toimintaa pienille koululaisille. Toiminta on pääsääntöisesti ulkotoimintaa. Koululaisten välipalahetken aikana huomioidaan hygieniaohjeet ja turvavälit. Osa koululaisista on ilmoittautunut maksulliselle välipalalle ja osalla on omat evät. Jääkaappia ei saa käyttää, joten omien eväiden tulee olla sellaisia, että niitä ei tarvitse laittaa jääkaappiin. Mikäli lapsia on paljon, välipalahetki porrastetaan.

Asukaspuistojen leluvarastot pidetään toistaiseksi suljettuina. 

Avoimet päiväkodit

Avoimet päiväkodit ovat toistaiseksi suljettuina. Näin sen takia, että avoimissa päiväkodeissa ei ole mahdollista järjestää ulkotoimintaa ja sisätiloissa lähikontakteja on mahdotonta välttää.

Kerhot

Kerhot aloittavat toimintansa 13.8.2020.

Karakallion asukaspuisto

Aukioloaika: ma - pe klo 8:00-16:00

Tilavarausasioita hoidetaan arkisin klo 8:00-9:30 välisenä aikana  

Karakallion asukaspuisto on tarkoitettu kaikille alueen lapsiperheille. Puisto tarjoaa mahdollisuuden sekä omaehtoiseen että ohjattuun toimintaan.

Puiston ulko- ja sisätilat sekä leikkivälineet ovat kaikkien käytössä. Poikkeuksena kerhopäivät, to ja pe klo 8:30-11:30, jolloin sisätilat ovat vain kerholaisten käytössä. (Kerhot noudattavat koulun lukuvuotta.)  Iltapäivisin puiston sisätilat on varattu koululaisille. Puiston piha-alue on vapaasti käytettävissä myös iltaisin ja viikonloppuisin.  Lapset on vakuutettuja tapaturman varalta puiston toiminta-aikana. Alle kouluikäiset ovat asukaspuistossa aina oman aikuisen kanssa. 

Sisätilojen käyttöajat kouluvuoden aikana: ma-ke klo 8:00-13:00 avoin kaikille; to-pe 8:30-11:30 kerho; to-pe klo 11:30-13:00 avoin kaikille; ma-pe klo 13:00-16:00 vain koululaiset. Wc-tilat, eteisvälikkö (viileä) ja piha-alue on kaikkien käytettävissä. Koulujen loma-aikana: puiston sisätilat kaikkien käytettävissä klo 8:00-15:30.  
Toistaiseksi sisätilat vain kerhon ja koululaisryhmän käytössä tarpeen mukaan.

Asukaspuisto on omatoimisen koululaisen vapaa-ajan viettopaikka, jossa oleskelu perustuu vanhemman ja lapsen väliseen sopimukseen. Koululaisesta tulee täyttää yhteystietolomake. Pienillä koululaisilla on mahdollisuus kaupungin maksulliseen välipalaan. Puistossa voi syödä myös omia eväitä.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN JA MUKAAN TOIMINTAAN! 

ULKOTOIMINNAN VIIKKO-OHJELMA  alkaen 17.8.2020

MA: Henkilökunnan tiimipalaveri 8:30-10:30
TI:   Lauluhetki klo 10:15
KE: Luontoretki (kuun 1. vko), muut viikot kädentaidot klo 10-11 
TO: Lorutuokio (parilliset vko:t) ja liikuntahetki (parittomat vko:t) klo 10:15
PE: Lauluhetki klo 10:15. Grilli sytytetään kuun viimeisenä perjantaina klo 10:30.

Grillaus: Grilli sytytetään sään salliessa, kun paikalla on vähintään 4 grillikuntaa. Jokainen tuo omat grillattavat sekä grillipihdit. Ruokailu tapahtuu ulkona. Huomioi, että puiston jääkaappi ja astiat eivät toistaiseksi ole käytettävissä. Grillipäivät: 25.9, 16.10, 30.10 ja 27.11.

Luontoretkipäivät: 2.9, 7.10 ja 4.11.