Kaislikon kerho

Kaislikon kerho toimii Haukilahden päiväkodin ja kirjaston kanssa saman katon alla. Haluamme tarjota lapsille kokemuksen turvallisesta ryhmästä, jossa voi harjoitella leikkitaitoja ja toimimista toisten lasten kanssa. Toimintamme on suunnitelmallista ja lapsilähtöistä. 

Kaislikon kerhossa on vapaata ja ohjattua leikkiä, omatoimisuuden harjoittelua mm. pukemisessa, eväshetki, pieni ohjattu tuokio ja ulkoilua Haukilahden päiväkodin pihalla.

Kerhossa työskentelevät lastentarhanopettaja ja lastenhoitaja.

Kerhot syksyllä 2020, molemmat ryhmät yli 2-vuotiaille

Tiistai ja keskiviikko

klo 8.30 - 11.30

Maanantai, tiistai ja keskiviikko

klo 13 - 16

Syksyllä 2021 Kaislikon luontokerho

Tiistai ja torstai klo 9 -12 3 - 5 -vuotiaiden kerho

Maaliskuussa alkaa kerhohaut ensi syksylle.

Luontokerhossa ulkoillaan koko kerhon ajan, joten säänmukainen vaatetus on tärkeää. Metsäretkien tavoitteena on, että lapset viihtyvät luonnossa ja saavat positiivisia kokemuksia kaikilla aisteilla oppien tuntemaan luontoa ja huolehtimaan ympäristöstään. Vaihteleva maasto kehittää liikuntataitoja kokonaisvaltaisesti. Tutkiminen ja kokeilu ovat tärkeässä roolissa metsäretkillä. Aikuisen on oltava herkkä ja innostava avustaja pienen tutkijan löytöretkellä. Sadut, lorut ja laulut, erilaiset kädentaidot ja taiteellinen kokeminen kuuluvat toimintaamme. Lasten omaehtoinen leikki ja heidän toiveidensa kuuntelu on tärkeää.

Luontokerhossa työskentelevät varhaiskasvatuksen opettaja sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, jolla on myös ympäristökasvattajan tutkinto. Samat henkilöt työskentelevät myös Mankkaan luontokerhossa.

Luontokerhon toimintaa voi seurata instagramista luontokerho_mankkaa.