Olarin asukaspuiston kerhot

Kotihoidossa olevalla  2-5-vuotiaalla lapsella on mahdollisuus osallistua ohjattuun toimintaan lapsiryhmässä. Kerhossa työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi lastenhoitajaa.

Kerhotoiminnan keskeisiä tavoitteita ovat sosiaalisten taitojen opetteleminen ja myönteisten kokemusten saaminen sekä itsestä että ryhmässä toimimisesta. Kerhotoiminnalla tuetaan itsetunnon kehittymistä ja itsenäistymistä sekä perheitä kasvatustyössä.

Kerhon aikana lapsilla on mahdollisuus vapaaseen leikkiin ja ohjattuihin toimintatuokioihin, jotka sisältävät mm kädentaitoja, liikuntaa, musiikkia ja lukuhetkiä.

Kerhossa pidämme pienen eväshetken, jolloin lapset syövät kotoa tuodut pienet terveelliset eväät. (esim hedelmää, vihanneksia, leipää ja juomapulloon vettä) Reppuun on hyvä pakata myös varavaatteita ja sisätossut. Vaippaa käyttävälle lapselle muutama vaippa ja puhdistuspyyhkeitä.

Kerhot noudattavat koulujen loma-aikoja. Lapset ovat vakuutettuja kerhotoiminnan aikana. Kerhot ovat maksuttomia.

OLARIN ASUKASPUISTON KERHOT 2021-2022 

  • Tiistaisin ja torstaisin klo 9.00-12.00  2-5-vuotiaiden Siilikerho. 

  • Keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9.00-12.00  2-5-vuotiaiden Nallekerho.

KERHOPAIKAN HAKEMINEN

Kerhoihin haetaan sähköisesti. Hakemus löytyy espoo.fi sivuilta, avoin varhaiskasvatus ja kerhot. Järjestelmä toimii parhaiten uusimmilla selaimilla   (chromella ja safarilla) Kerhoon hakemiseen vaaditaan vahvaa tunnistautumista ja se tapahtuu Suomi.fi palvelun kautta. Varaa siis pankkitunnukset lähelle, kun aloitat hakemisen.

https://www.espoo.fi/fi-FI/Asioi_verkossa/Varhaiskasvatus_ja_esiopetus/Kerhohakemus