Pisan kerho

Pisan kerho on tarkoitettu kotihoidossa oleville 3-5-vuotiaille lapsille. Kerhon ohjaajina toimii  lastentarhanopettaja ja lastenhoitaja.

Pisan kerho kokoontuu kolmena päivänä viikossa klo 9-12. Kerho sopii hyvin lapselle, joka nauttii jo pienestä ohjatusta toimintahetkestä ilman vanhempia ja selviytyy melko itsenäisesti esim. wc käynnistä ja eväiden syönnistä.

Pisan kerhon päiväohjelmaan kuuluu jokaisella kerhokerralla piirihetki, eväiden syönti, ohjattua toimintaa, vapaata leikkiä sekä ulkoilua. Ohjattu toiminta vaihtelee kuukausittain laadittavan suunnitelman mukaan ja sen sisältöalueet vaihtelevat lasten ikäjakauman huomioiden. Toimintaa suunnitellessamme otamme huomioon lasten ja vanhempien toiveet ja ideat.

Pisan kerhossa kokoontuu myös Viskareiden (s. 2016) oma ryhmä, jossa pääpaino on lähestyvän esiopetusvuoden tiedoissa ja taidoissa. Viskariporukka kokoontuu aina keskiviikon kerhokerralla. Ryhmä perustetaan, jos lapsia on vähintään neljä.

Varsinainen hakuaika syksyllä 2021 käynnistyviin kerhoihin on 1.-31.3.2021, mutta kerhoihin voi hakea ympäri vuoden. Päätös tehdään yhden toimintakauden ajaksi. Kerhon toimintakausi on elokuusta toukokuun loppuun.

Kerhoon haetaan Varhaiskasvatus ja esiopetus-sivulta löytyvällä hakemuksella. Kerhohakemuksen voi jättää, vaikka kerhojen toimintakausi olisi jo alkanut. Kerhohakemukset ovat voimassa kyseisen toimintakauden loppuun asti.

Kerhoon osallistumisesta ei peritä maksua 1.8.2019 alkaen (Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta 20.3.2019).

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Kerhopäivät elokuusta 2021 alkaen

Ti, ke ja pe 9-12

3-5-vuotiaiden kerho