Mankkaan asukaspuisto

Mankkaan asukaspuisto.

Meitä voi seurata instagramissa @mankkaanasukaspuisto

Kuntalaiskäytön tiedote

Saatujen viranomaislinjausten mukaan tilojen kuntalaiskäyttöä asukaspuistoissa ja päiväkodeissa voidaan jatkaa alle 20-vuotiaiden säännöllisen harrastustoiminnan osalta noudattaen tiukasti Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän asettamia rajoituksia.

Aikuisten toimintaan sekä yksittäisiin tapahtumiin liittyvät rajoitukset pysyvät ennallaan tällä tietoa 31.3.2021 asti eli tilavarauksia aikuisten toimintaan tai yksittäisiin tilaisuuksiin ei edelleenkään myönnetä.


Asukaspuistojen toiminta on toistaiseksi ulkotoimintaa. Asukaspuistojen sisätilat pidetään suljettuina. 
Wc-tiloja saa kuitenkin käyttää tarvittaessa, mutta tällöinkin tulee huomioida 2 m:n turvaväli sekä hyvä yskimis- ja käsihygienia.

Asukaspuistoissa noudatetaan tällä hetkellä voimassa olevia Korona-ohjeita. Puistoon ei saa tulla, jos on vähänkin sairaana.

Asukaspuistoissa järjestetään toimintaa pienille koululaisille. Toiminta on pääsääntöisesti ulkotoimintaa. Koululaisille meillä on sekä ohjattua että vapaata toimintaa. Oleskelu perustuu vanhemman ja lapsen väliseen sopimukseen.

***************************************************************************************************

Mankkaan asukaspuisto on avoin kohtaamispaikka kaikille aikuisille ja lapsille. Se tarjoaa mahdollisuuksia yhteiselle olemiselle ja toiminnalle. 

Tavoitteenamme on toimia mukavana asukkaiden kohtaamispaikkana ja olla mukana tukemassa lapsuutta ja vanhemmuutta. Toiminnan sisältöön saa esittää toiveita ja niiden toteutukseen pääsee mukaan.  Toimintamme sisältää yhdessäolon ja leikin lisäksi erilaisia tapahtumia ja toimintoja mm. kädentaitoja, musiikkia, liikuntaa jne.

Asukaspuiston toiminta on maksutonta, eikä se edellytä ilmoittautumista, joten tervetuloa meille leikkimään ja tapaamaan muita lapsia ja aikuisia. Jokainen päivä on hyvä päivä puistossa vierailuun!