Koululaistoiminta

OLARIN ASUKASPUISTOSSA

Asukaspuisto on kaiken ikäisille koululaisille turvallinen ja maksuton vapaa-ajanviettopaikka. Puistoon voi tulla ennen kouluunlähtöä, sekä iltapäivällä koulun jälkeen.

Henkilökunnalla on valvonta vastuu, mutta ei hoitovastuuta, eli koululaiset ovat puistossa vanhempiensa vastuulla. Koululaisten puistoon tulemiset ja poistumiset ovat lapsen ja vanhemman välisiä sopimuksia.

Iltapäivätoiminta sopii hyvin oma-aloitteellisille ja jo jonkin verran itsestään huolehtiville lapsille. Toiminta painottuu ulkotoimintaan. Kannustamme ja ohjaamme lapsia omaehtoiseen toimintaan. Tavoitteena on luoda yhdessä lasten kanssa viihtyisä, turvallinen ja toisia kunnioittava ilmapiiri.

Puistossa koululaiset voivat leikkiä, pelata lautapelejä/pihapelejä, askarrella, piirtää, syödä omia eväitä, olla kavereiden kanssa, yms. Toimintaa suunniteltaessa pyritään huomioimaan lasten tarpeet ja toiveet.

1.-2.. luokkalaiselle koululaiselle on mahdollisuus hakea maksullista, kunnallista välipalaa, hinta on 60,50 €/kk, välipalalle haetaan Espoon kaupungin sivuilta löytyvällä hakemuksella, tai puistosta saatavalla paperisella hakemuksella. Maksullista välipalaa voi hakea ympäri vuoden. Koulujen loma-aikoina ei ole välipalatoimintaa.   

Puisto on avoinna arkisin klo 8.00-16.00

Lisätietoa toiminnastamme saatte asukaspuistosta. 

p.046 8771348, olarin.asukaspuisto@espoo.fi

Tervetuloa puistoon viihtymään!