Olarin asukaspuisto

OLARIN ASUKASPUISTO.

Huhtikuussa Olarin asukaspuiston ikkunasta löydät vaihtelevia puuhavinkkejä, liikuntavinkkejä mm. askarteluvinkkejä.  Tule kurkkaamaan!

Varhaiskasvatuksen kerhot suljetaan huhtikuun ajaksi.

Espoon sivistystoimen johtoryhmä päätti 23.3.2021, että varhaiskasvatuksen kerhotoiminta suljetaan huhtikuun 2021 ajaksi. Yksittäisiä kerhoja voi olla suljettuina jo ennen huhtikuun alkua.

Sulkemisen perusteena on päiväkoteja koskeva työvoimapula. Tavoitteena on turvata riittävä henkilökunta päiväkotien aukipitämiseksi.

Pahoittelemme tilannetta!

Kiitos yhteistyöstä! 

Suomenkielinen varhaiskasvatus 

Espoon kaupunki 

Olarin asukaspuistossa alkaa perusparannussuunnitelma .

Suunnittelu käynistyy huhtikuussa 2021. Suunnittelu etenee ensin asukaskyselyllä netissä ja jatkuu rakennussuunnitelmavaiheella. Nettikyselyyn on mahdollista vastata 15.4.2021 saakka. Osallistumalla kyselyyn voit vaikuttaa lopputulokseen.

Linkki kyselyyn: https://link.webropol.com/s/olari2021

SUOSITTELEMME KASVOMASKIEN KÄYTTÖÄ KUN ASIOIT PUISTON SISÄTILOISSA.

Asukaspuisto on avoinna ja henkilökunta on paikalla arkipäivisin klo 8.00-16.00.

Toiminta on vain ulkotoimintaa, jossa huomioidaan turvavälit. Asukaspuistojen leluvarastot pidetään toistaiseksi suljettuina. Otattehan siis mukaanne omat ulkolelut.

Puiston leikkisali, askarteluhuone, leikkihuone ja keittiö ovat toistaiseksi pois käytöstä eli sisätiloihin ei pääse leikkimään.

Wc-tiloja saa kuitenkin käyttää tarvittaessa, mutta tällöinkin tulee huomioida 2 m:n turvaväli sekä hyvä yskimis- ja käsihygienia. Sisäeteinen on myös käytössä esim. vaipanvaihtoa tai imetystä varten, mutta sisätiloissa oleilua tulee välttää.

Puiston ulkoeteisestä on varattu tila omien eväiden syömistä varten. Muistathan ottaa omat ruokailuvälineet mukaan: emme lainaa hygieniasyistä puiston ruokailuvälineitä, kuppeja, lautasia yms.

Jokainen voi omalla toiminnallaan hidastaa koronaviruksen leviämistä. Tartuntoja voi ehkäistä huolehtimalla käsihygieniasta ja välttämällä lähikontakteja muihin ihmisiin. Puistoon ei saa tulla, jos on vähänkin sairaana. Pidetään toisistamme huolta.

Olarin asukaspuisto on viihtyisä kohtaamispaikka kaikille alueen asukkaille. Asukaspuisto tarjoaa ohjautuvaa toimintaa eri ikäisille lapsille ja heitä hoitaville vanhemmille. Toiminta on maksutonta eikä edellytä ennakkoon ilmoittautumista.