Koululaistoiminta

KORONA-TIEDOTE

Vain ulkotilat käytössä.Leluvarastot ovat suljettu toistaiseksi.

 Sisälle välipalalle voi tulla turvavälit huomioiden.

Vessat ovat käytössä.

Asukaspuistossa koululaisten on mahdollista leikkiä kavereiden kanssa, askarrella, ulkoilla, pelata pelejä tai tehdä vaikka läksyjä. Toiminta perustuu lasten mukavaan yhdessäoloon aikuisen läsnä ollessa. Asukaspuisto sopii omatoimiselle koululaiselle. Ulkoilu kuuluu koululaisten puistopäivään, joten sään mukainen pukeutuminen on tarpeen.

Puistossa ollessaan lapsi on vanhempien vastuulla. Puiston henkilökunnalla on valvontavastuu lapsista, ei hoitovastuuta. Henkilökunta siis valvoo lapsia ja tukee heitä lasten keskinäisissä ristiriitatilanteissa. Tapana on, että lapsi ilmoittautuu henkilökunnalle saapuessaan puistoon ja lähtiessään puistosta kotiin.

Vanhempien tulee täyttää lapsestaan yhteystietolomake. Toivomme, että koululainen tulee yhdessä vanhemman kanssa tutustumaan asukaspuistoon ja täyttämään lomakkeen .

Välipala

Asukaspuistoissa tarjotaan kaikille puistoa käyttäville pienille koululaisille välipala ma - pe klo 13-14. Välipalaruokailuun ilmoittaudutaan ennakkoon puistoista saatavilla lomakkeilla. Lomake täytetään myös, jos välipalaruokailu lopetetaan.

Kesken toimintavuotta alkavaan välipalaruokailuun ilmoittaudutaan viimeistään kuukauden kolmannella viikolla, jolloin välipalan saa seuraavan kuukauden alusta. Samoin menetellään haluttaessa irtisanoutua ruokailusta seuraavan kuukauden alusta lukien.

Välipala tarjotaan koulujen toimintakauden aikana, joten kun toimintakausi keväällä päättyy, ei välipalaruokailusta tarvitse erikseen irtisanoutua.

Välipala maksaa 60,50 € kuukaudessa.

Puistoissa tarjottavat välipalat ovat monipuolisia ja ravitsevia. Välipalat sisältävät päivittäin vilja- ja maitotaloustuotteita sekä tuorepalan tai hedelmän. Erityisruokavalioita ei ole mahdollista tarjota.