Ilta- ja viikonloppukäyttö

KORONA-TIEDOTE

 Valitettavasti emme vuokraa tiloja joulukuun aikana koronan vuoksi. Kevään tilavuokrauksesta tiedotetaan erikseen.

 

Yleistä tilavuokrauksesta

Espoon asukkaat ja järjestöt voivat vuokrata/varata asukaspuiston tiloja iltaisin ja viikonloppuisin yksityiseen ja yhteisölliseen käyttöön esim. lasten syntymäpäiviin, perhejuhliin tai kokouksiin.

Varaus ja vuokrasopimus tehdään suoraan siinä asukaspuistossa, jossa tilaisuus pidetään. Varauksen voit tehdä käymällä tai soittamalla asukaspuistoon tai lähettämällä sähköpostia. Vuokrasopimuksen tekemiseen ja puistotaloon tutustumiseen kannattaa varata noin puoli tuntia aikaa. Mukana tulee olla kuvallinen henkilöllisyystodistus. Avaimen saa viimeistään tilaisuutta edeltävänä arkipäivänä ja se tulee palauttaa henkilökohtaisesti ensimmäisenä tilaisuuden jälkeisenä arkipäivänä. Avainta ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

Minimiveloitus on aina 3 tuntia(45 € ) eli korvaus peritään vähintään kolmelta tunnilta. Tämän ylittävä varausaika laskutetaan tunti( 15€  ) kerrallaan  Lasku tulee postitse kotiin. Vuokra-aikaan sisältyy ennakkovalmistelu ja loppusiivous.Huonekaluja voi vapaasti siirrellä ja tilan voi koristella mieleisekseen, mutta juhlien jälkeen tilat saatetaan takaisin alkuperäiseen kuntoon.

Keittiöstä löytyy kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni ja sähköliesi, jääkaappi ja pakastin ovat myös käytettävissä. Astioiden suhteen varustelutaso vaihtelee puistoittain. Astiat tiskataan käytön jälkeen. Tiloissa on päihteiden ja alkoholin käyttö kielletty, kuten myös tupakointi. Kynttilöiden polttaminen ja eläinten tuominen tiloihin kielletty.

Vuokraaja on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot ja ylimääräiset kulut kuten hälytys,lisäsiivous ja rikkoontuneet tavarat.

Leppävaaran alueen asukaspuistojen sallittu väkimäärä on:

Karakallion asukaspuisto: 50 henkeä, n. 35 istumapaikkaa

Leppävaaran asukaspuisto: 25 henkeä, n. 15 istumapaikkaa

Perkkaan asukaspuisto: 50 henkeä, n. 40 istumapaikkaa (osa lasten kokoisia tuoleja)

Viherkallion asukaspuisto: 50 henkeä, n. 35 istumapaikkaa (osa lasten kokoisia tuoleja)

Huom: pöytäpaikkoja ei ole istumapaikkoja vastaavaa määrää.

Vuokraajalle kuuluva loppusiivous tehdään tehostetusti. Varaathan tähän riittävästi aikaa. Jos ilmenee epäkohtia, tilojen vuokraaminen voidaan keskeyttää.

Ota oma käsidesi mukaan.

Käy katsomassa kalenterista vapaat päivät. Olemme merkanneet kalenteriin kaikki varatut päivät valmiiksi. Tällä hetkelllä otamme varauksia vastaan kuukausi kerrallaan.

Tervetuloa juhlimaan

Asukaspuiston varaukset ja tapahtumat löytyvät näiden linkkien takaa.

Valitse listalta Perkkaan asukaspuisto

https://kalenteri.espoo.fi/

varhaiskasvatus.tilavaraukset@espoo.fi

https://www.espoo.fi/fi-FI/Kasvatus_ja_opetus/Varhaiskasvatus/Varhaiskasvatuksen_yhteystiedot/Vuokrattavat_tilat