Perkkaan asukaspuisto

Asukaspuiston kaikki tapahtumat ja kalenteri täällä

Toimintamme on toistaiseksi ulkotoimintaa.

Noudatamme tällä hetkellä voimassa olevia korona-ohjeita.Puistoon ei voi tulla, jos on vähänkin sairaana. Maskia käytetään sisätiloissa.Wc- tilat ovat käytössänne toiminta-aikana.

Lapsiperheille   järjestetään päivittäin ohjattua toimintaa n. klo 10.00. Se saattaa muuttua ja vaihtua tilanteista riippuen. Lapset ovat vakuutettuja tapaturman varalta puiston toiminta-aikana ma-pe 8-16 . Alle kouluikäiset lapset ovat asukaspuistossa aina oman aikuisen kanssa.

maanantai : Tanssin ja laulun hurmaa

tiistai: Vaihtuvaa ohjelmaa

keskiviikko: Vaihtuvaa ohjelmaa

torstai: Vaihtuvaa ohjelmaa

perjantai: Tanssin ja laulun hurmaa

Vaihtuva ohjelma =  lorupyörä, tarinan taikaa, leikkivarjo lentää, omatoimi ratoja,       yhteisiä leikki- ja jumppahetkiä

Asukaspuisto on koululaisen vapaa-ajan viettopaikka, jossa oleskelu perustuu vanhemman ja lapsen väliseen sopimukseen. 1.- ja 2.- luokkalaisille koululaisilla on mahdollisuus maksulliseen välipalaan. Välipala toteutuu vähintään viidellä koululaisella.Sisälle voi tulla syömään välipalan, jos sellainen on.Muutoin toiminta on ulkotoimintaa.

Perkkaan asukaspuiston kerho on tarkoitettu kotihoidossa oleville 2-5 -vuotiaille lapsille. Kerho kokoontuu kolmekertaa viikossa (ma, ti, ke)  klo 8.30-11.30. Kerhoon haetaan Espoon nettisivuilla varhaiskasvatuspaikkahakemuksella.Tällä hetkellä kerholaiset saavat olla sisällä.

Puiston pihaa remontoidaan syksyllä 2020 ja keväällä 2021.Remontti jatkuu pihamaaluksilla ,kun säät sallivat.Muuten kaikki on aivan valmista ja upeaa.

Asukaspuiston henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiinne puhelimessa tai sähköpostilla.Turvallisia leikkihetkiä kaikille.

Löydät meidät myös facebookista

TERVETULOA MUKAAN!

Muutokset ja peruutukset ohjelmiin ovat mahdollisia. Ajankohtaisimmat tiedot saat asukaspuistosta.

TERVETULOA VIETTÄMÄÄN MUKAVIA HETKIÄ ASUKASPUISTOON