Perhevalmennus

PERHEVALMENNUS TOTEUTUU LEPPÄVAARAN ALUEELLA OSANA AVOIMEN VARHAISKASVATUKSEN VAUVAPERHETOIMINTAA

LEPPÄVAARAN ALUEEN AVOIMEN VARHAISKASVATUKSEN VAUVARYHMÄT

Kilonpuiston lastentalon avoimen päiväkodin Onnenpesän vauvaryhmä kokoontuu maanantaisin ja torstaisin klo 14.00–15.30. Toiminta on maksutonta eikä tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Ohjelmassa on vauvojen musiikkituokio noin 30 minuuttia.

Tule voimaantumaan ja nauttimaan muista samassa elämäntilanteessa olevista vauvaperheistä ja yhdessäolemisesta. Lisäksi kuulet vauvaperheiden muista asiakaslähtöisistä palveluista. Myös sisarukset voivat osallistua. Tarkista ohjelmamme sekä perheohjaajan vierailut ja teemat nettisivuiltamme. Lämpimästi tervetuloa!

Yhteystiedot: Kilonpuiston lastentalon avoin päiväkoti Onnenpesä

 Käyntiosoite: Inkoonkuja 15, Puh. 046 877 1626

Åbergin lastentalon vauvakerho on tarkoitettu alle 1-vuotiaiden lasten perheille. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 12.30–15.30. Yhteinen hetki on alkaa klo 13.00, yleensä laulamme / loruttelemme ja välillä esim. perhetyön perheohjaaja vierailee kerhossa. Tarkempi ohjelma on Åbergin lastentalon internet sivuilla. Vauvakerhossa voi käydä oman aikataulunsa mukaan ja vaikka vauva nukkuisikin, toimintaan voi osallistua äiti/isä. Vauvakerhossa leikimme, laulamme, tapaamme muita vauvaperheitä, saamme vertaistukea, juttelemme, rentoudumme jne Tervetuloa mukaan iloiseen toimintaan!

Yhteystiedot: Åbergin lastentalon avoin päiväkoti