Leppävaaran asukaspuisto

Asukaspuistojen toiminta on toistaiseksi ulkotoimintaa. Asukaspuistojen sisätilat pidetään suljettuina. Wc-tiloja saa kuitenkin käyttää tarvittaessa, mutta tällöinkin tulee huomioida 2 m:n turvaväli sekä hyvä yskimis- ja käsihygienia. Asiakasjääkaappi ja mikro eivät ole käytettävissä.

Asukaspuistoissa noudatetaan tällä hetkellä voimassa olevia Korona-ohjeita. Puistoon ei saa tulla, jos on vähänkin sairaana. Puistossa tulee myös huomioida turvavälit sekä hyvä yskimis- ja käsihygienia.

Leppävaaran asukaspuisto on avoinna 24.6.2021 asti klo 8.00-16.00.

Kesätoiminta

viikko 23 
ötökän elämää

viikko 24
vedessä ja maalla

viikko 25
tunteet ja värit


LÄMPI MÄSTI TERVETULOA!

______________________________________________
 

Asukaspuistot on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille ja varhaisnuorille sekä heidän vanhemmilleen ja hoitajilleen. Toiminta on avointa ja maksutonta, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.  Asukaspuistot tarjoavat pienille koululaisille mahdollisuuden valvottuun aamu- ja iltapäivätoimintaan sekä maksulliseen välipalaan.

Asukaspuistot tarjoavat toimintaa lapsille ja aikuisille ohjatuissa ja itseohjautuvissa ryhmissä sisällä ja ulkona. Alle kouluikäiset osallistuvat toimintaan yhdessä vanhemman tai muun heitä hoitavan aikuisen seurassa. Asukaspuistojen henkilökunta, asiakkaat ja muut yhteistyötahot suunnittelevat toimintaa yhdessä. Asukaspuistoissa voi toimia myös maksullisia kerhoja.

 

Leppävaaran asukaspuisto
Puiston ulkotilat ja leikkivälineet ovat kaikkien käytössä. Kouluaikoina sisätilat ovat koululaisten käyttössä iltapäivisin. Puistotalo on pieni ja kodikas rintamamiestalo, piha-alue on aidattu. Puiston piha-alue on vapaasti käytettävissä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Lapset on vakuutettuja tapaturman varalta puiston alueella toiminta-aikana. Alle kouluikäiset lapset ovat aina puiston toiminnassa yhdessä oman vanhemman tai lasta hoitavan muun aikuisen seurassa. Ohjatun toiminnan parissa lapset pääsevät yhdessä toisten perheiden kanssa jumppaamaan ja liikkumaan, kokeilemaan käsillätekemisen iloa, tuntemaan musiikin, rytmin ja tanssin riemua sekä kokemaan erilaisia taide-elämyksiä esim. nukketeatterin keinoin. Vuodenajat ja juhlapyhät rytmittävät puiston toimintaa, juhlia ja tapahtumia.

Asukaspuisto on omatoimisen koululaisen vapaa-ajan viettopaikka, jossa oleskelu perustuu vanhemman ja lapsen väliseen sopimukseen. Päivittäin puistossa käyvästä koululaisesta tulee täyttää yhteystietolomake puistossa, jota saatetaan tarvita mm. tapaturmatilanteissa (katso koululaistoiminta). Viikoittain myös koululaisille on tarjolla erilaisia ohjattuja toimintahetkiä kädentaidoista yhteisleikkeihin. Puiston piha tarjoaa mahdollisuuden vuodenaikojen ja luonnon tutkimiseen, mihin kuuluvat erilaiset juhlat ja tapahtumat. Pienillä koululaisilla on mahdollisuus maksulliseen välipalaan koulujen toiminta-aikana. Puistossa voi syödä myös omia eväitä. Lisätietoja saa kohdasta koululaistoiminta, soittamalla tai käymällä puistossa.

Leppävaaran asukaspuiston ajankohtaiset tiedotteet, viikko-ohjelman, tapahtumat ja vapaana olevat tilavuokrauspäivät löydät jatkossa varhaiskasvatuksen sähköisestä toimintakalenterista.

Linkki kalenteriin:

http://kalenteri.espoo.fi/10551

MUISTUTUSOIKEUS
https://www.espoo.fi/fi-FI/Kasvatus_ja_opetus/Varhaiskasvatus/Lapsi_varhaiskasvatuksessa/Muistutusoikeus

Open playgrounds with staff

The open playgrounds with staff are intended for children of different ages and early teens as well as their parents and carers. The activity is open and free of charge, with no advance registration required.  The open playgrounds with staff offer the possibility for supervised morning and afternoon activities for young school children as well as for a snack subject to a fee.

The open playgrounds with staff offer activities to children and adults in instructed and self-directing groups indoors and outdoors. Children under school age attend the activities together with a parent or some other adult caring for them. The staff, clients and other cooperation partners plan together the operations of the residents’ parks. The residents’ parks may also offer clubs subject to a fee.

For schoolchildren
The open playgrounds with staff offer the possibility for morning and afternoon activities for young school children. During the school year, a snack subject to a fee is offered to the children. Further information is available from the instructors of the residents’ parks.