Koululaistoiminta

Karakallion asukaspuisto koululaisten aamu- ja iltapäivän toimintapaikkana

Koululaiset voivat tulla asukaspuistoon aamulla ennen kouluun menoa sekä kolupäivän jälkeen. Asukaspuistossa koululaisten on mahdollista leikkiä kavereiden kanssa, askarrella, ulkoilla, pelata pelejä tai tehdä vaikka läksyjä. Toiminnan periaattena on lasten mukava yhdessäolo aikuisen läsnäollessa. Asukaspuisto on omatoimisen koululaisen vapaa-ajanviettopaikka, jossa oleskelu perustuu vanhemman ja lapsen väliseen sopimukseen.

Koululaisista tulee täyttää yhteystietolomake, jonka saa asukaspuistosta. Asukaspuiston henkilökunnalla on valvontavastuu lapsista, ei hoitovastuuta. Kolulaiset ilmoittautuvat henkilökunnalle saapuessaan puistoon ja lähtiessään  kotiin.

Välipala

1-2 luokkalaisilla on mahdollista tilata maksullinen välipala, joka tarjoillaan koulupäivinä ma - pe n klo 13-14 tai heti koulupäivän päätyttyä. Välipalaruokailuun ilmoittaudutaan ennakkoon asukaspuistoista tai internetistä saatavilla lomakkeilla. Lomake täytetään myös, jos ruokailu lopetetaan kesken lukuvuoden. Sopimus päättyy automaattisesti keväällä lukuvuoden loppuessa. Välipalamaksu on 60,50€/kk 1.1.2019. 

Puistoissa tarjottavat välipalat ovat monipuolisia ja ravitsevia. Välipalat sisältävät päivittäin vilja- ja maitotaloustuotteita sekä tuorepalan. Erityisruokavalioita ei ole mahdollista tarjota. 

Puistossa voi syödä myös omia eväitä.