Ilta- ja viikonloppukäyttö

Yleistä tilavuokrauksesta

Espoon asukkaat ja järjestöt voivat vuokrata/varata asukaspuiston tiloja iltaisin (klo 17-22) ja viikonloppuisin (klo 8-22) yksityiseen ja yhteisölliseen käyttöön esim. lasten syntymäpäiviin, perhejuhliin tai kokouksiin.

Varaus ja vuokrasopimus tehdään suoraan siinä asukaspuistossa, jossa tilaisuus pidetään. Varauksen voit tehdä käymällä tai soittamalla asukaspuistoon tai lähettämällä sähköpostia. Vuokrasopimuksen tekemiseen ja puistotaloon tutustumiseen kannattaa varata noin puoli tuntia aikaa. Mukana tulee olla kuvallinen henkilöllisyystodistus. Avaimen saa viimeistään tilaisuutta edeltävänä arkipäivänä ja se tulee palauttaa henkilökohtaisesti ensimmäisenä tilaisuuden jälkeisenä arkipäivänä. Avainta ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

Tilavuokra on 45 € / jokainen alkava 3 tuntia.  Lasku tulee postitse kotiin. Vuokra-aikaan sisältyy ennakkovalmistelu ja loppusiivous. Huonekaluja voi vapaasti siirrellä ja tilan voi koristella mieleisekseen, mutta juhlien jälkeen tilat saatetaan takaisin alkuperäiseen kuntoon.

Keittiöstä löytyy kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni ja sähköliesi, jääkaappi ja pakastin ovat myös käytettävissä. Astioiden suhteen varustelutaso vaihtelee puistoittain. Astiat tiskataan käytön jälkeen. Tiloissa on päihteiden ja alkoholin käyttö kielletty, kuten myös tupakointi. Kynttilöiden polttaminen ja eläinten tuominen tiloihin kielletty.

Vuokraaja on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot ja ylimääräiset kulut kuten hälytys,lisäsiivous ja rikkoontuneet tavarat.

Leppävaaran alueen asukaspuistojen sallittu väkimäärä on:

Karakallion asukaspuisto: 50 henkeä, n. 35 istumapaikkaa

Leppävaaran asukaspuisto: 25 henkeä, n. 15 istumapaikkaa

Perkkaan asukaspuisto: 50 henkeä, n. 40 istumapaikkaa (osa lasten kokoisia tuoleja)

Viherkallion asukaspuisto: 50 henkeä, n. 35 istumapaikkaa (osa lasten kokoisia tuoleja)

Huom: pöytäpaikkoja ei ole istumapaikkoja vastaavaa määrää.