Soukan Asukaspuisto

Soukan asukaspuisto on avoinna arkisin  8 - 16.

Asukaspuisto on kohtauspaikka koululaisille, pienille lapsille ja heitä kotona hoitaville vanhemmille. Asukaspuistossa voi tavata muita perheitä ja jakaa arjen asioita vanhempien sekä henkilökunnan kanssa. Lapset voivat leikkiä yhdessä toisten lasten kanssa. Toiminta on pääasiallisesti maksutonta, eikä edellytä ennakkoilmoittautumista. Toiminta perustuu vapaalle mukavalle yhdessäololle. Asukaspuistossa on mahdollisuus kokeilla yhdessä lapsen kanssa kädentaitoja, musiikkia, liikuntaleikkejä ja muuta mukavaa.


Asukaspuistojen toiminta on toistaiseksi ulkotoimintaa. Asukaspuistojen sisätilat pidetään suljettuina. Wc-tiloja saa kuitenkin käyttää tarvittaessa, mutta tällöinkin tulee huomioida 2 m:n turvaväli sekä hyvä yskimis- ja käsihygienia.

Asukaspuistoissa noudatetaan tällä hetkellä voimassa olevia Korona-ohjeita. Puistoon ei saa tulla, jos on vähänkin sairaana. Puistossa tulee myös huomioida turvavälit sekä hyvä yskimis- ja käsihygienia.

Koululaisten vanhemmille:
Asukaspuistoissa järjestetään toimintaa pienille koululaisille. Toiminta on edelleen koronatilanteen vuoksi pääsääntöisesti ulkotoimintaa. Näin myös kovien pakkasten aikaan. Korona-ohjeiden mukaisten kokoontumisrajoitusten vuoksi, vain ne pienet koululaiset, jotka ovat ennakkoon ilmoittautuneet syömään maksullista välipalaa, pääsevät iltapäivisin sisätiloihin. Näin toimitaan, jotta sisällä olijat muodostavat samana pysyvän ryhmän, jotta mahdolliset tartuntaketjut voidaan jäljittää.
Toivommekin, että kodeissa huomioidaan tämä ja lapsille varataan lämpöiset vaatteet mukaan.

Asukaspuistojen leluvarastot pidetään toistaiseksi suljettuina.