Pisan asukaspuisto


Pisan asukaspuistossa kohtaavat sekä alle kouluikäiset lapset että heitä kotona hoitavat vanhemmat ja aikuiset. Asukaspuistossa voi tavata muita perheitä ja keskustella arjen iloista ja suruista, niin toisten vanhempien kuin myös puiston työntekijöiden kanssa. Perheen lapset löytävät Pisasta helposti leikkikavereita ulkoleikkeihin. Puistotoiminta on maksutonta, eikä edellytä ennakkoilmoittautumista.

Pisan asukaspuistossa toimii myös 3-5-vuotiaiden kerho. Kerhopäivät ovat tiistai, keskiviikko ja perjantai klo 9-12.
 

Asukaspuisto on myös omatoimisen koululaisen vapaa-ajan viettopaikka, jossa oleskelu perustuu vanhemman ja lapsen väliseen sopimukseen. Asukaspuisto tarjoaa mahdollisuuden sekä omaehtoiseen että ohjattuun toimintaan. Koululaiset ovat tervetulleita puiston aukioloaikoina. Toistaiseksi Pisan asukaspuistossa ei ole tarjolla välipalatarjoilua.
Puistoon voi tuoda omat eväät (jääkaappi ei ole korona-aikana käytössä).

Avoin varhaiskasvatus syksyllä 2020 

Asukaspuistojen toiminta on toistaiseksi ulkotoimintaa. Asukaspuistojen sisätilat pidetään suljettuina. Wc-tiloja saa kuitenkin käyttää tarvittaessa, mutta tällöinkin tulee huomioida 2 m:n turvaväli sekä hyvä yskimis- ja käsihygienia.

Asukaspuistoissa noudatetaan tällä hetkellä voimassa olevia Korona-ohjeita. Puistoon ei saa tulla, jos on vähänkin sairaana. Puistossa tulee myös huomioida turvavälit sekä hyvä yskimis- ja käsihygienia.

Asukaspuistoissa järjestetään toimintaa pienille koululaisille. Toiminta on pääsääntöisesti ulkotoimintaa. Koululaisten välipalahetken aikana huomioidaan hygieniaohjeet ja turvavälit. Jääkaappia ei saa käyttää, joten omien eväiden tulee olla sellaisia, että niitä ei tarvitse laittaa jääkaappiin. Mikäli lapsia on paljon, toimintaa porrastetaan.

                                                                                           

Tilojen vuokraus
Pisan asukaspuiston tiloja on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksia varten iltaisin ja viikonloppuisin esimerkiksi lasten syntymäpäiväjuhlia tai yhtiökokouksia varten. 
Jos kyse on yksittäisestä varauksesta, on maksu aina vähintään kolmesta tunnista eli 3 x 15 = 45 euroa. Tämän jälkeen lisätunnit 15€/tunti.
Tilojen varaus klo 8-16 numerosta 046 877 1683Tervetuloa viihtymään tunnelmalliseen Pisan Kartanoon!