Kivenlahden Asukaspuisto

Kivenlahden asukaspuisto, punainen idyllinen puutalo, sijaitsee mäen päällä, Kivenlahden tunnelin yläpuolella. Olemme toimineet asukkaiden kohtaamispaikkana vuodesta 1980.

Asukaspuisto on perheiden yhteinen leikkipaikka. Toiminta on maksutonta eikä edellytä ennakkoilmoittautumista. Toimintamme on toistaiseksi ulkotoimintaa, jossa huomioidaan turvavälit. Sisätilat pidetään suljettuina, mutta wc-tiloja saa kuitenkin käyttää tarvittaessa. Muistathan huomioida turvavälin, sekä hyvän yskimis- ja käsihygienian. Puistoon ei saa tulla, jos on vähänkin sairaana.

Aamupäivisin järjestämme toimintaa lapsiperheille. Toiminta sisältää mm. kädentaitoja, kuva- ja tehtäväsuunnistuksia, sekä temppu- ja tehtäväratoja. Ulkolelut, liikennekaupunki ja keppihevoset ovat käytössä päivittäin. Alle kouluikäiset lapset ovat asukaspuistossa aina oman aikuisen kanssa.

Iltapäivisin järjestämme pienille koululaisille avointa ja maksutonta vapaa-ajan toimintaa. 1.- ja 2.- luokkalaisilla on mahdollisuus maksulliseen välipalaan. Välipala toteutuu vähintään viidellä koululaisella.

 Henkilökunnan ruokatauko ajoittuu klo 11.30-12.30 väliselle ajalle.

 Tervetuloa leikkimään asukaspuistoon!