Koululaistoiminta

Asukaspuistot syksyllä 2020

Asukaspuistojen toiminta on toistaiseksi ulkotoimintaa. Asukaspuistojen sisätilat pidetään suljettuina. Wc-tiloja saa kuitenkin käyttää tarvittaessa, mutta tällöinkin tulee huomioida 2 m:n turvaväli sekä hyvä yskimis- ja käsihygienia.

Asukaspuistoissa noudatetaan tällä hetkellä voimassa olevia Korona-ohjeita. Puistoon ei saa tulla, jos on vähänkin sairaana. Puistossa tulee myös huomioida turvavälit sekä hyvä yskimis- ja käsihygienia.

Asukaspuistoissa järjestetään toimintaa pienille koululaisille. Toiminta on ulkotoimintaa, sään mukainen vaatetus.

Koululaisten välipalahetken aikana huomioidaan hygieniaohjeet ja turvavälit.  Jääkaappia ei saa käyttää, joten omien eväiden tulee olla sellaisia, että niitä ei tarvitse laittaa jääkaappiin. 

Asukaspuistojen leluvarastot pidetään toistaiseksi suljettuina esille otetaan muutamia leluja päivittäin.


_________________________________________________________________

KOULULAISTOIMINTAA

Sisätilat on varattu iltapäivisin pienten koululaisten toimintaan klo 13-16.

Koululaisille asukaspuisto on turvallinen paikka koulupäivän jälkeen. Puistossa voi tehdä läksyjä, leikkiä tai pelata muiden koululaisten kanssa. Jokapäiväiseen ohjattuun toimintaan esim. askarteluun, ulkoleikkeihin jne. pääsee myös osallistumaan.

Puistossa ollessaan lapsi on vanhempien vastuulla. Puiston henkilökunnalla on valvontavastuu lapsista, ei hoitovastuuta.

Puiston alueella koululaiset ovat tapaturmavakuutettuja.

Koululaisista tulee täyttää yhteystietolomake, jonka saa asukaspuistosta.

Espoon kaupunki on järjestänyt koululaisille mahdollisuuden maksulliseen välipalaan. Välipalan hinta on 60,50 €/kk.  Välipala tarjotaan ma-pe klo 13.30-14.30. Tai sitten koululainen voi myös tuoda omat eväät puistoon.
Lue lisää välipaloista

Ohjattua toimintaa koululaisille

OHJELMA LÖYTYY LIITTEESTÄ ALAPUOLELLA