Ilta- ja viikonloppukäyttö

Suvelan asukaspuistoa ei vuokrata tällä hetkellä ilta ja /viikonloppuisin

KUNTALAISKÄYTÖN TIEDOTE VARHAISKASVATUKSEN TILOIHIN 6/2021

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän 27.5.2021 antamien linjausten mukaisesti asukaspuistoissa ja päiväkodeissa jatkuu ennallaan.

Tiloihin voidaan siis myöntää 2001 syntyneiden ja tätä nuorempien säännölliseen, ohjattuun harrastustoimintaan. Toiminnassa on noudatettava voimassa olevia pandemiatilanteeseen liittyviä terveysturvallisuusohjeita.

1.6.2021 Espoon kaupungin valmiusryhmältä saadun tarkennuksen mukaan toistaiseksi EI EDELLEENKÄÄN MYÖNNETÄ tilavarauksia aikuisten toimintaan tai mihinkään yksittäisiin tapahtumiin, kuten syntymäpäiväjuhliin.

Lisätietoja:

https://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Julkisia_tiloja_ja_harrastustoimintaa_av(193400)

Tilavarausten hyväksyminen varhaiskasvatuksen tiloissa:

Jokaisen hyväksytyn varaushakemuksen yhteydessä tulee muistuttaa varaajaa siitä, että tilan käyttäjä vastaa itse kulloinkin voimassa olevien viranomaissuositusten ja rajoitteiden noudattamisesta, ja että muutoksia/peruutuksia sovittuihin varauksiin tai tilojen käyttöehtoihin saattaa tulla hyvinkin nopeasti, jos pandemiatilanne muuttuu.

Ensi syksyn tilavarausten myöntäminen riippuu pandemiatilanteen kehityksestä, joten varauksia ei suositella vielä hyväksyttäviksi. Mikäli syksylle halutaan jo sopia alustavia varauksia, niiden lopullinen hyväksyntä tulee jättää elokuulle.

Tilojen varaajille kannattaa jakaa linkkejä alla oleviin tiedotteisiin:

Espoon kaupungin koronatiedotus:

https://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Ajankohtaista/Koronavirus

https://www.esbo.fi/sv-FI/Esbo_stad/Aktuellt/Coronaviruset

https://www.esbo.fi/en-US/City_of_Espoo/Whats_on/Corona_Virus

https://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Tietoa_Espoosta/Kansainvalinen_Espoo/Palveluja_maahanmuuttajille/Vieraskielisia_ohjeita_koronaviruksesta

Lisätietoja:

Kuntalaiskäytön asiakaspalvelu: varhaiskasvatus.tilavaraukset@espoo.fi

______________________________________________________________

Suvelan asukaspuiston tiloja voi vuokrata / varata iltaisin kokouksia ja yhdistystoimintaa varten ja viikonloppuisin yksityiseen käyttöön esim. lasten syntymäpäivät ja perhejuhlat.

Varaus ja vuokrasopimus voidaan tehdä käymällä Suvelan asukaspuistossa tai puhelimitse. Vuokrasopimuksen tekemiseen ja taloon tutustumiseen kannattaa varata noin 15 min.– 30 min. aikaa. Mukana tulee olla kuvallinen henkilöllisyystodistus. Avaimen saa tilaisuutta edeltävä arkipäivänä tai samana arkipäivänä klo 15.30 mennessä. Avain palautetaan ensimmäisenä tilaisuuden jälkeisenä arkipäivänä klo 12 mennessä.


Avaimen vastaanottanut ei saa luovuttaa avainta kenellekään muulle.
Mikäli tilaa ei käytetäkään varattuna ajankohtana, ilmoitetaan peruutuksesta Suvelan asukaspuistoon mahdollisimman pian.

Tilaa ei saa käyttää muuna aikana kun vain se kellonaika mikä on sovittu vuokrasopimuksessa.

Jos vuokraaja aiheuttaa hälytyksen vuokraaja joutuu maksamaan sen itse.

Tilavuokra on Minimi 45 € / 3 tuntia, lisätunnit 15 € / tunti. Lasku vuokrauksesta tulee postitse kotiin. Varaus-aikaan sisältyy ennakkovalmistelu ja loppusiivous.  Juhlien jälkeen tilat palautetaan alkuperäiseen kuntoon.
Suvelan asukaspuistossa päihteiden käyttö, kynttilöiden polttaminen ja eläinten tuominen tiloihin on ehdottomasti kiellettyä.

Vuokrattavat tilat

Vuokraajan käytössä ovat sali, keittiö, ruokatila, eteinen ja wc-tiloineen. Tiloissa on sohvia, pöytiä ja tuoleja (aikuisten ja lasten kokoa). Tilassa mahtuu järjestämään tilaisuuksia noin 50 hengelle.


Suvelan asukaspuistossa on kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi, pakastin, liesi+uuni sekä astianpesukone, jotka ovat vuokraajan käytettävissä.

Lisätietoja

Tilavarauksista voi tiedustella puhelimitse asukaspuiston numerosta 046-8771479