Koululaisten iltapäivä

Koululaiset Palttinan asukaspuistossa

Asukaspuisto auki ma-pe klo 8-16.

Espoon kaupunki on vakuuttanut kaikki puistoa käyttävät lapset puiston aukioloaikana.

AAMU:

Koululaiset voivat aamuisin tulla asukaspuistoon ennen koulun alkua. Henkilökunta lähettää koululaiset n. 30min ennen koulupäivän alkua koululle.

ILTAPÄIVÄ:

Koululaiset voivat koulun jälkeen tulla asukaspuistoon. Asukaspuistossa koululaisten on mahdollista leikkiä kavereiden kanssa, askarrella, ulkoilla, pelata pelejä tai tehdä vaikka läksyjä. Toiminta perustuu lasten mukavaan yhdessäoloon aikuisen läsnä ollessa. Asukaspuiston toiminta sopii omatoimiselle koululaiselle.

VÄLIPALA:

Asukaspuistoissa on mahdollisuus maksulliseen välipalaan ma-pe klo 13.30-14.45. Välipala maksaa 60,50€/kk. Maksullisesta välipalaruokailusta tehdään sopimus, jonka mukaan välipala laskutetaan kuukausittain. Välipalan voi irtisanoa 2 viikon irtisanomisajalla. Toimintavuoden loputtua (31.5.) välipalasopimus lakkaa automaattisesti.

Puistoissa tarjottavat välipalat ovat monipuolisia ja ravitsevia (sisältävät päivittäin vilja- ja maitotaloustuotteita sekä tuorepalan tai hedelmän).

Erityisruokavalioita ei ole mahdollista tarjota.

Välipalaa ei tarjota koulujen loma-aikoina.

Asukaspuistossa voi syödä myös omia eväitä.

TOIMINTA PUISTOSSA:

Puistossa ollessaan lapsi on aina vanhempien vastuulla. Puiston henkilökunnalla on valvontavastuu lapsista, ei hoitovastuuta. Henkilökunta valvoo toimintaa ja puuttuu ristiriitatilanteisiin.

Käytäntönä on, että lapsi ilmoittautuu henkilökunnalle saapuessaan puistoon ja lähtiessään puistosta kotiin. Puistossa käyvistä koululaisista täytetään aina yhteystietolomake, jonka saa asukaspuistosta.

Yhteystiedot:

Puhelin

Asukaspuisto 046 877 1130

Katuosoite: Tegelhagen, 02780  ESPOO

Sähköposti:                         asukaspuisto.palttina@espoo.fi

Asukaspuiston esimies:      Kirsi-Marja Heikkinen

                                            040 507 6862

                                            kirsi-marja.heikkinen@espoo.fi