Järvenperän asukaspuisto ja nuorisotila

Järvenperän asukaspuisto ja nuorisotila

Katso yhteystiedot

Aukioloaika: ma-pe 8-16.   

KESÄ 2021

Asukaspuistoissa noudatetaan tällä hetkellä voimassa olevia koronaohjeita ja toiminta on ulkotoimintaa. Asukaspuistojen sisätilat pidetään suljettuina, eikä jääkaappi ja mikroaaltouuni ole käytettävissä. Wc-tiloja saa kuitenkin käyttää tarvittaessa, mutta tällöinkin tulee huomioida 2 m:n turvaväli sekä hyvä yskimis- ja käsihygienia. Puistoon ei saa tulla, jos on vähänkin sairaana. Asukaspuistojen leluvarastot pidetään suljettuina, mutta välineitä annetaan rajoitetusti käyttöön.

7.-24.6.2021 yhteistä toimintaa perheille ja koululaisille. Alle kouluikäisellä pitää olla oma aikuinen mukana, koululaiset voivat tulla omatoimisesti. Koululaisista tulee olla täytettynä yhteystietolomake, jonka saa asukaspuistosta.

Järvenperän asukaspuisto on kiinni 25.6.-1.8.2021.

Samoissa tiloissa asukaspuiston kanssa toimii Järvenperän kerho 2-5 -vuotiaille sekä Järvenperän nuorisotila.             

Alle kouluikäiset

Asukaspuisto tarjoaa alle kouluikäisille ohjattua toimintaa. Alle kouluikäiset osallistuvat toimintaan yhdessä vanhemman tai muun heitä hoitavan aikuisen seurassa. Toiminta on maksutonta, eikä edellytä ennakkoilmoittautumista. Asukaspuistossa on mahdollisuus tavata muita perheitä ja jakaa arjen asioita vanhempien sekä henkilökunnan kanssa.

Puiston piha-alue on kokonaan aidattu ja vapaasti käytettävissä - myös iltaisin ja viikonloppuisin. Koronatilanteen vuoksi muistathan ottaa omat ulkoleikkivälineet mukaan.

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta

Toiminta on tällä hetkellä pääsääntöisesti ulkotoimintaa, kunnes toisin ilmoitetaan. Huonolla säällä voimme koululaisten kanssa käyttää rajoitetusti ja hygieniaohjeet huomioiden myös sisätiloja. Toistaiseksi emme julkaise koululaisten kuukausiohjelmaa, vaan ohjattua toimintaa järjestetään tilanteen mukaan. Välineitä on rajoitetusti käytössä. Mikäli koronatilanne sallii, palaamme kuukausiohjelmien julkaisuun.

Järvenperän asukaspuisto tarjoaa pienille koululaisille mahdollisuuden valvottuun toimintaan aamulla ennen koulua sekä iltapäivisin. Jokaisesta koululaisesta täytetään yhteystietolomake, jonka saa puistosta. Oleskelu perustuu vanhemman ja lapsen väliseen sopimukseen. Henkilökunnalla on koululaisista valvontavastuu, mutta ei hoitovastuuta. Koululaiset ovat tapaturmavakuutettuja asukaspuiston rakennuksessa ja piha-alueella aitojen sisäpuolella.

Välipalaruokailuun (1-2 lk) ilmoittaudutaan ennakkoon puistossa, lisätietoja henkilökunnalta. Välipala maksaa 60,50€/kk. Asukaspuistossa voi syödä myös omia eväitä.

Kerhotoiminta 2-5-vuotiaille

Järvenperän asukaspuiston kerhotoiminta on tarkoitettu kotihoidossa oleville yli 2-vuotiaille lapsille. Kerhot kokoontuvat 2-3 päivänä viikossa 2-3 tuntia kerrallaan. Kerhoon haetaan erillisellä kerhohakemuksella. Kerhot noudattavat koulujen loma-aikoja.

Hakulomake löytyy Varhaiskasvatus ja esiopetus-sivulta.

Kerho toimii Järvenperän asukaspuiston tiloissa. Kerhossa on vapaata leikkiä sisällä ja ulkona sekä ohjattua toimintaa. Kerhon toiminta perustuu Espoon varhaiskasvatussuunnitelmaan ja sen sisältöihin.

Lapsilla on kotoa mukana pienet eväät. Kerhopäivän suunnittelussa otetaan huomioon lasten ikä- ja taitotaso sekä toiveet.
 

Ma, ke ja pe klo 9.30-12.30

3-5-vuotiaille

Ti ja to klo 9.30-11.30

2-vuotiaille