Ilta- ja viikonloppukäyttö

Hiirisuon asukaspuiston tiloja voi vuokrata/varata iltaisin ja viikonloppuisin yksityiseen ja yhteisölliseen käyttöön esim. lasten syntymäpäivät, perhejuhlat tai vaikka taloyhtiön kokous. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi tiloja ei tällä hetkellä vuokrata.

Varaus ja vuokrasopimus tehdään suoraan siinä asukaspuistossa, jossa tilaisuus pidetään. Varauksen voit hoitaa käymällä tai soittamalla asukaspuistoon. Vuokrasopimuksen tekemiseen ja taloon tutustumiseen kannattaa varata aikaa noin 15 minuuttia. Mukana tulee olla kuvallinen henkilöllisyystodistus. Avaimen saa tilaisuutta edeltävänä arkipäivänä  tai samana arkipäivänä klo 8-15.30 mennessä. Avain palautetaan ensimmäisenä tilaisuuden jälkeisenä arkipäivänä.

Lasku vuokrauksesta tulee postitse kotiisi. Voit vapaasti siirrellä huonekaluja ja koristella tilan mieleiseksesi, juhlien jälkeen laitat tilat takaisin alkuperäiseen kuntoon.

Asukaspuistosta löytyy jonkun verran astioita, mutta suosittelemme kertakäyttöastioiden käyttöä. Astiat tiskataan käytön jälkeen käsin. Asukaspuistossa on kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi ja liesi + uuni , jotka ovat vuokraajan käytettävissä.

Varhaiskasvatuksen tiloissa päihteiden käyttö, kynttilöiden polttaminen ja eläinten tuominen tiloihin on ehdottomasti kiellettyä.

Lisätietoja

Asukaspuiston henkilökunta vastaa tilan vuokraukseen liittyviin kysymyksiin sekä ajanvarauksiin puhelimitse/sähköpostitse:

ma-pe klo 8.30-9.30

Sähköposti: hiirisuon.asukaspuisto@espoo.fi, puh. 043 825 4192

Vuokrattavat tilat

Linkistä löydät ilta-ja viikonloppukäyttösopimuksen ja muita vuokrattavia tiloja

Vuokrattavat tilat