Hiirisuon asukaspuisto

Aukioloaika:
Ma-pe klo 8.00-16.00.

Hiirisuon asukaspuisto on kohtauspaikka alle kouluikäisille lapsille ja heitä kotona hoitaville vanhemmille. Asukaspuistossa voi aamupäivisin tavata muita perheitä ja jakaa arjen asioita vanhempien sekä henkilökunnan kanssa. Lapset voivat leikkiä yhdessä toisten lasten kanssa. Toiminta on maksutonta, eikä edellytä ennakkoilmoittautumista.

Toiminta perustuu vapaalle mukavalle yhdessäololle. Hiirisuon asukaspuistossa on mahdollisuus kokeilla yhdessä lapsen kanssa kädentaitoja, musiikkia, jumppaa ja muuta mukavaa.

Hiirisuon asukaspuiston toiminta touko - elokuussa tapahtuu pääsääntöisesti ulkona. Sisätiloja voi käyttää ruuan lämmitykseen ja WC käynteihin. Löydymme myös  Facebookista.
 

Hiirisuon asukaspuisto on myös omatoimisen koululaisen vapaa-ajan viettopaikka, jossa oleskelu perustuu vanhemman ja lapsen väliseen sopimukseen. Asukaspuisto tarjoaa mahdollisuuden sekä omaehtoiseen että ohjattuun toimintaan Jokaisesta koululaisesta pitää täyttää yhteystietolomake.
Asukaspuistoissa tarjotaan kaikille puistoa käyttäville pienille koululaisille maksullinen välipala ma-pe noin klo 13.00-14.30.  Välipalaruokailuun ilmoittaudutaan ennakkoon puistossa. Lomake täytetään myös, jos välipalaruokailu lopetetaan kesken vuoden. Kun toimintakausi keväällä päättyy, ei välipalaruokailusta tarvitse erikseen irtisanoutua. Välipalaa ei tarjota koulujen loma-aikoina. Välipala maksaa 60,50 € kuukaudessa. Puistoissa tarjottavat välipalat ovat monipuolisia ja ravitsevia. Välipalat sisältävät päivittäin vilja- ja maitotaloustuotteita sekä tuorepalan tai hedelmän. Erityisruokavalioita ei ole mahdollista tarjota.

Asukaspuistossa voi syödä myös omia eväitä.

Hiirisuon asukaspuiston kerhotoiminta on tarkoitettu kotihoidossa oleville 2-vuotiaille ja yli 3-vuotiaille lapsille. Kerhoon haetaan erillisellä kerhohakemuksella tai päivähoitohakemuksella. Lisätietoa kerhon toiminnasta ja viikko-ohjelmasta saatte asukaspuiston henkilökunnalta ja Kerho -Internetsivulta.

Tilojen varaus

Hiirisuon asukaspuiston tiloja on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksia varten iltaisin ja viikonloppuisin esimerkiksi lasten syntymäpäiväjuhlia tai yhtiökokouksia varten. 

Tilojen vuokraus maksaa 45 €/alkava kolme tuntia.

Asukaspuiston henkilökunta vastaa tilan vuokraukseen liittyviin kysymyksiin sekä ajanvarauksiin puhelimitse/sähköpostitse:

ma-pe klo 8.30-9.30

Sähköposti: hiirisuon.asukaspuisto@espoo.fi, puh. 043 825 4192