Hiirisuon asukaspuisto

Aukioloaika:
Ma-pe klo 8.00-16.00.

Kevät / Kesä 2021

Asukaspuistoissa noudatetaan voimassa olevia Korona-ohjeita ja kaikki toiminta on toistaiseksi ulkotoimintaa. Puistoon ei saa tulla, jos on vähänkin sairaana. Asukaspuistojen sisätilat pidetään suljettuina. Wc-tiloja saa käyttää tarvittaessa. Puistossa tulee huomioida 2 m:n turvavälit sekä hyvä yskimis- ja käsihygienia.

Asukaspuistoissa järjestetään toimintaa pienille koululaisille. Osa koululaisista on ilmoittautunut maksulliselle välipalalle ja osalla on omat eväät.  Jääkaappia ei saa käyttää, joten omien eväiden tulee olla sellaisia, että niitä ei tarvitse laittaa jääkaappiin.

Asukaspuistojen leluvarastot pidetään toistaiseksi suljettuina. Henikökunta antaa välineitä rajatusti käyttöön.

Hiirisuon asukaspuisto on kohtauspaikka alle kouluikäisille lapsille ja heitä kotona hoitaville vanhemmille. Asukaspuistossa voi aamupäivisin tavata muita perheitä ja jakaa arjen asioita vanhempien sekä henkilökunnan kanssa. Lapset voivat leikkiä yhdessä toisten lasten kanssa. Toiminta on maksutonta, eikä edellytä ennakkoilmoittautumista.

Toiminta perustuu vapaalle mukavalle yhdessäololle. Hiirisuon asukaspuistossa on mahdollisuus kokeilla yhdessä lapsen kanssa kädentaitoja, musiikkia, jumppaa ja muuta mukavaa.

Löydymme myös  Facebookista.
 

Hiirisuon asukaspuisto on myös omatoimisen koululaisen vapaa-ajan viettopaikka, jossa oleskelu perustuu vanhemman ja lapsen väliseen sopimukseen. Asukaspuisto tarjoaa mahdollisuuden sekä omaehtoiseen että ohjattuun toimintaan Jokaisesta koululaisesta pitää täyttää yhteystietolomake.
Asukaspuistossa tarjotaan mahdollisuus maksulliseen välipalaan 1-2 luokkalaisille. Lisätietoja koululaisten toiminnasta saat alaotsikosta koululaiset. 

Hiirisuon asukaspuiston kerhotoiminta on tarkoitettu kotihoidossa oleville yli 2-vuotiaille lapsille. Kerhoon haetaan erillisellä kerhohakemuksella tai päivähoitohakemuksella. Lisätietoa kerhon toiminnasta ja viikko-ohjelmasta saatte asukaspuiston henkilökunnalta ja Kerho -internetsivulta.

Tilojen varaus

Hiirisuon asukaspuiston tiloja on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksia varten iltaisin ja viikonloppuisin esimerkiksi lasten syntymäpäiväjuhlia tai yhtiökokouksia varten. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi tiloja ei tällä hetkellä vuokrata.

Tilojen vuokraus maksaa 45 €/alkava kolme tuntia.

Asukaspuiston henkilökunta vastaa tilan vuokraukseen liittyviin kysymyksiin sekä ajanvarauksiin puhelimitse/sähköpostitse:

ma-pe klo 8.30-9.30

Sähköposti: hiirisuon.asukaspuisto@espoo.fi, puh. 043 825 4192