Pohjois-Tapiolan koulun viikkotiedote 22.11.2019

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
22.11.2019 klo 16.05

Edellisen viikkotiedotteen jälkeen on valmistunut kaksi tutkimusraporttia: A-Insinöörien paine-erojenseurantaraportti 19.11.2019 ja Swecon sisäilmatutkimusraportti ja myös yläpölyjen siivous on tehty viikonloppuna 16-17.11.2019.

A-Insinöörien raportti julkaistaan espoo.fi-sivuilla.

Mittaustuloksista näkyy, että ilmanvaihdontasapainotus on parantunut ja paine-erot ovat vähentyneet. Paine-erojen seurantamittaukset jatkuvat ja seurantapisteitä lisätään (A-Insinöörit). Tilat, joihin on tilattu uudet paine-eroanturit ovat luokat 4,5,11,19,21 sekä hallintotilojen yhteydessä oleva opon työtila. Jatkossa tiloista mitataan myös hiilidioksidipitoisuudet. Käyttäjille järjestetään mahdollisuus reaaliaikaiseen online-seurantaan.

Kaikkien koneiden kokonaisilmavirrat on säädetty. Luokkien ilmavirtojen säätötyöt jatkuvat.

Swecon sisäilmatutkimuksen raportti ja testausselosteet on julkaistu espoo.fi-sivuilla. Tulokset olivat sisäilmanlaadun osalta normaalit tutkituissa tiloissa. Tutkitut tilat valittiin koululta saatujen lähtötietojen perusteella. Tulokset on lähetetty AVI:in ja Espoon seudun asumisterveydelle 20.11.2019.

Tilojen tiivistysmittauksista odotetaan raporttia, jotta joululomalla voidaan tehdä varsinaiset tiivistystyöt. Mitattavat tilat valittiin Ympäristöterveyden raportin mukaisesti.