Pohjois-Tapiolan koulun viikkotiedote 13.12.2019

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
13.12.2019 klo 14.51

Sivistystoimi tiedottaa tänään Pohjois-Tapiolan koulusta erillisellä tiedotteella.

Aluehallintoviraston tarkastuksesta 6.11.2019 tehty tarkastuskertomus valmistui 5.12.2019. Raportti on julkaistu Espoon koulukorjaussivustolla.

Espoon seudun ympäristöterveys teki jatkoarvioinnin Pohjois-Tapiolan koululla keskiviikkona 11.12.2019 klo 13.00-15.00. Ympäristöterveys suosittelee, ettei oppilasmäärää Pohjois-Tapiolan koulun päärakennuksessa kasvateta. Tehtävät ratkaisut tulevat perustumaan tähän suositukseen. Ympäristöterveys jatkaa keväällä tarkastuskierroksiaan.

Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta kutsui tila- ja asuntojaoston jäsenet yhteiseen keskustelutilaisuuteen, joka pidettiin keskiviikkona 11.12.2019 klo 16.30-17.30 Pohjois-Tapiolan koulun tiloissa, os. Sepontie 2, 02130 Espoo (auditorio, luokka1). Tilaisuuden aiheena oli Pohjois-Tapiolan koulun tilanne.

Tilapalvelujen huolto- ja korjaustyöt loppuvuoden aikana

Ikkunoiden tiivistystarkistukset ja niiden tarvittavat korjaukset alkavat ensi viikolla. Tiivistystyö liittyy ilmanvaihdon tasapainottamiseen.

Ympäristöterveyden tarkastuksessa muutamassa tilassa havaittiin korkeita huonelämpötiloja, jonka vuoksi tarkistetaan kaikkien luokkien patteritermostaatit ja rikkinäiset vaihdetaan ehjiin.

Ilmanvaihdon hienosäätö ylipaineiseksi on aloitettu. Loppuvuoden aikana muutetaan koulun kokonaisilmavirtoja ylipaineen aikaansaamiseksi. Tämän säädön aikana ikkunoiden avaaminen on ehdottomasti kielletty. Kun saamme säädön tehtyä, ikkunoillakin tuulettaminen hetkellisesti välituntien aikana on mahdollista.

Tammikuun alussa tehdään uusi sisäilmatutkimus koulukäyttöön tulevissa luokkatiloissa ja hallinnon tiloissa. Ennen väistötilojen käyttöönottoa Tilapalvelut tekee asiantuntijoiden kanssa käyttöönottotarkastuksen ja varmistaa että tilat ovat turvallisia käyttöönottaa. Ilmanpuhdistimien päällä pitäminen 24/7 on kohteessa tärkeää olosuhteiden kannalta.