Pohjois-Tapiolan koulun sisäilmatutkimuksen raportti valmistuu arviolta torstaina

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
19.11.2019 klo 12.04

Tilapalvelut-liikelaitos on vastaanottanut huolen Pohjois-Tapiolan koulurakennuksen sisäilmasta. Tilapalvelujen arvion mukaan Pohjois-Tapiolan koulurakennus ei poikkea muista vastaavan ikäisistä kouluista. Kuluvan viikon aikana valmistuvat sisäilmatutkimukset, joiden avulla tehdään päätöksiä jatkotoimenpiteistä.

Tilapalvelujen toiminta kiinteistöissään perustuu asiantuntijoiden virallisiin tutkimuksiin, lausuntoihin ja päätöksiin. Tästä syystä koulussa on tehty seuraavat tutkimukset: Sweco Asiantuntijapalvelut Oy:n sisäilmatutkimus (18.10. ja 1.11.), Etelä-Suomen aluehallintoviraston tarkastus (6.11.) sekä Espoon seudun ympäristöterveyden tarkastus (31.10.).

Sweco Asiantuntijapalvelut Oy:n Pohjois-Tapiolan koulurakennuksessa tekemän sisäilmatutkimuksen raportti valmistuu torstaina 21.11.2019. Tilapalvelut kertoo tutkimustulokset heti niiden valmistuttua. A-Insinöörit valmistelevat raporttia ilmanvaihdon paine-erojen seurannasta. Aluehallintoviraston tarkastusmuistio ei ole vielä valmistunut. Tilapalvelut niin ikään julkaisee aluehallintoviraston muistion heti sen saavuttua.

Espoon seudun ympäristöterveyden tarkastusmuistio valmistui lokakuun lopussa.

Pohjois-Tapiolan koulurakennus on Tilapalvelujen jatkuvassa seurannassa ja jokainen poikkeama raportoidaan huoltajille ja henkilökunnalle viikkotiedotteissa.

Lisätietoja:

Maija Lehtinen, toimitusjohtaja, Tilapalvelut-liikelaitos