Vanhempainyhdistys

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Karakallion koulun vanhempainyhdistys r.y. on 26.1.1973 koulun vanhempinen perustama yhdistys, joka on jäsenenä Suomen vanhempainliitossa ja KokoEspoo R.y:ssä.

Yhdistys järjestää erilaisia tapahtumia, joiden tavoite on mielenkiintoisissa tilaisuuksissa auttaa meitä tutustumaan toinen toisiimme vanhempina, tukemaan vanhemmuutta asiantuntijaluentojen ja erilaisten lasten- ja nuortenyhdistysten esitysten kautta. Keräämme myös jonkin verran varoja tukeaksemme koulua sellaisissa hankinnoissa, joihin ei ehkä muuten varoja löytyisi.

Karakallion vanhempainyhdistyksellä on stipendirahasto, josta jaetaan vuosittain kunkin luokan keskuudestaan valitsemille henkilöille "hyvä kaveri" -stipendi. Koska oppilaat itse valitsevat stipendin saajan, on se myös arvostettu palkinto.

Stipendirahaston lisäksi vanhempainyhdistyksellä on musiikkirahasto, joka tukee koulun musiikkitoimintaa.

Vanhempainyhdistys rahoittaa lähes koko toimintansa jäsenmaksuilla. Jäsenmaksut tulevat pääosin koulun nykyisten oppilaiden vanhemmilta. Maksamalla vanhempainyhdistyksen jäsenmaksun (20€) mahdollistat stipendiperinteen jatkumisen ja olet tukemassa koulun toimintaa vanhempainyhdistyksen kautta. Jäsenmaksu (20€) suoritetaan tilille

DANSKE BANK: 800024-36195332

IBAN-muodossa: FI22 8000 2436 1953 32
Ilmoita laskun ’Viestit’ -osuudessa oma nimesi.

PS. Yhdistyksellä on Facebook-ryhmä, jossa tiedotetaan ajankohtaisista asioista. Ryhmän löydät nimellä ”Karakallion koulun vanhempainyhdistys”. Käy kurkkaamassa ja tykkäämässä!

Toivomme näkevämme myös Sinut yhteisissä tapahtumissamme ja sitä kautta tukemassa koulun kasvatustyötä!

Vanhempainyhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous on Karakallion koululla

Tervetuloa!

Karakallion koulun vanhempainyhdistyksen hallitus

puheenjohtaja, sihteeri Ulla Nurminen

rahastonhoitaja Teresa Syvärilä 

opettajajäsen Korhonen Malle