Vanttilan koulu

Tervetuloa Vanttilan koulun kotisivuille!

Hyvää kesää kaikille ja kiitos kuluneesta lukuvuodesta!

Seuraava lukuvuosi alkaa keskiviikkona 11.8.2021 klo 9.00. Oppilaat kokoontuvat 
koulun sisäpihalle. Luokkien 1-2 oppilaat kokoontuvat vasemmanpuoleisen välituntisisäänkäynnin eteen ja luokkien 3-9 oikeanpuoleisen välituntisisäänkäynnin eteen.

Vanttilan koulu on kohta 12 vuotta toiminut  yhtenäinen peruskoulu Espoossa. Koulussa annetaan opetussuunnitelman mukaista perusopetusta luokilla 1–9, luokkamuotoista erityisopetusta ja valmistavaa opetusta. Koulun tiloissa toimii lisäksi päiväkodin esiopetusryhmä ja iltapäiväkerho. Koulun tiloissa opiskelee lukuvuonna 2020 - 2021  yhteensä lähes 620 lasta ja nuorta (esikoulu + peruskoulu).

Koulussa opiskellaan A1-kielenä englantia 1. luokasta alkaen ja A2-kielenä ranskaa 4. luokasta eteenpäin. B1-kielenä koulussa opiskellaan ruotsia 6. luokalta eteenpäin ja B2-kielenä ranskaa tai saksaa 8. luokalta alkaen.

Koulun opetus- ja kasvatustyössä pidämme tärkeänä ihmisenä kasvua ja elämässä tärkeiden perustietojen ja -taitojen oppimista. Koulu kehittää yhtenäisen peruskoulun toimintakulttuuria yhteistyössä kotien kanssa. Meille tärkeä asia on yhteisöllisyys ja keskeisenä osana sitä on tarjota oppilaille mahdollisuus osallistua koulun toimintaan.

Koulumme tiloissa järjestetään esiopetusta ja siihen liittyvää varhaiskasvatusta. Yhteystiedot: Vanttilan päiväkoti ja Lasten liikunnan oppimiskeskus.