Saunalahden koulun tarjoamat koulutukset

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Koulussamme käy paljon vierailijoita ja siksi joudumme käyttämään ilmoittautumis- ja aikavaraussysteemiä. Toivomme sinun lukevan huolella tässä kirjatut ohjeet ja toimivan niiden mukaan, jolloin varmistat vierailutoiveesi rekisteröinnin sekä mahdollistat onnistuneen vierailukokemuksen ja tapahtuman yleisen sujuvuuden.

Tarjoamme kolmenlaisia vierailukokonaisuuksia

1) Kahden tunnin kokonaisuus, johon sisältyy yhteisöllisen monitoimitalomme toiminnan perusesittely (arkkitehtuurin perusperiaatteet, tilat ja toimijat) sekä talokierros.
Tämän kokonaisuuden hinta on 300€/ryhmä (6-20 hlöä). Yksittäisten henkilöiden kohdalla vierailun hinta 40€/hlö.
2) Kolmen tunnin kokonaisuus, johon sisältyy monitoimitalomme toiminnan perusesittelyn lisäksi etukäteen varattava koululounas (5,80€/hlö). Koululounas voidaan tarjota max 40 henkilölle kerrallaan, ja varaus on tehtävä vähintään kolme viikkoa ennen vierailupäivää. Koululounasvarauksen yhteydessä on esitettävä myös mahdolliset erityisruokavaliotoiveet.
Ryhmän hinta on 300€/ryhmä (6-20 hlöä) + ruokailu 5,80€/hlö. Yksittäisten henkilöiden kohdalla vierailun hinta 40€/hlö.+ ruokailu 5.80€/hlö.
3) Neljän - viiden tunnin kokonaisuus, johon sisältyy monitoimitalomme toiminnan perusesittelyn lisäksi talon uudenlaisten pedagogisten ja toimintakulttuuristen ratkaisujen esittely sekä oppilaiden oppimistyön seuraamista. Tähän kokonaisuuteen liittyy siis koulutuksellista antia ja sen myötä myös pieni kirjallinen materiaalipaketti. Pidempään vierailuun kuuluu myös kahvitarjoilu ja sen lisäksi on mahdollista varata kouluruokailu hintaan 5,80€/hlö
Tämän kokonaisuuden hinta on 600€/ryhmä (6-20 hlöä) + ruokailu 5,80€/hlö.
Yksittäisten henkilöiden kohdalla vierailun hinta 60€/hlö.+ ruokailu 5.80€/hlö.
Vierailun laskutus hoidetaan Espoon kaupungin laskutusjärjestelmän kautta, ja siksi on tärkeää, että sihteerimme saa tiedoksi ilmoittautumislomakkeenne kautta kaikki laskutusta varten pyydetyt tiedot.
Mikäli ilmoittaudutte pidempään koulutukselliseen vierailukokonaisuuteen toivomme teidän kirjaavan myös toiveitanne pedagogisten ja koulun toimintakulttuuriin liittyvien sisältöjen osalta. Näin pystymme parhaalla mahdollisella tavalla koostamaan teidän tarpeisiinne sopivan koulutuskokonaisuuden.
Kirjaudu tästä linkistä ilmoittautumislomakkeeseen ja täytä sinne tietosi ja toiveesi.

https://my.surveypal.com/Vierailuilmoittautuminen

Mikäli toivomasi vierailuajankohta on jo täyteen varattu, ei järjestelmä päästä sinua kirjaamaan lainkaan tietojasi. Mikäli saat tietosi kirjatuksi tarkoittaa se, että vierailuajankohdan ja sisällön varauksesi on onnistunut. Lähetämme sinulle pian varauksesi jälkeen tervetulokirjeen, jossa tarkemmat ohjeet vierailupäivälle ja saapumiselle Saunalahden kouluun.

Tarjottavat koulutukset

Tuen tarpeen kartoitusjärjestelmät luokille 0-6 (pdf, 135 Kt)

Smartboardin käyttöideoita esi-ja alkuopetukseen (pdf, 133 Kt)

Benchmarking-päivä Saunalahden koulussa
Mahdollisuus koululounaaseen sekä kahveihin omakustanteisesti.
Kouluttajana: Hanna Sarakorpi, rehtori Saunalahden koulu hanna.sarakorpi@espoo.fi

"Paras koulutuspäivä pitkään aikaan"  
"Olisin voinut olla koulussanne kokonaisen viikon"
"Kiitos huippuideoista ja innostavasta kokemuksesta!"

Kaipaatteko uusia ideoita työyhteisöönne?  Kiinnostavatko toiminnalliset työtavat tai tiimiopettajuus? Miten saadaan opetussuunnitelma eläväksi?

Tervetuloa Saunalahteen sekä yksin että yhdessä kuulemaan sopivasti teoriaa ja nauttimaan käytännöistä!
Suositut Benchmarkin-päivämme ovat yleensä tiistaisin ja niihin ilmoittaudutaan osoitteeseen hanna.sarakorpi@espoo.fi. Ilmoittautuessanne tarvitsemme teiltä seuraavanlaisia tietoja:

- mistä tulette
- mitä ammattiryhmiä edustatte
- ryhmänne koko
- tiedot mahdollisista ruoka-aineallergioista
- mahdollinen erityinen toiveenne vierailulle
- laskutusosoitteenne ja laskuttamiseen liittyvät mahdolliset viitetiedot

Päivän ohjelma on pääpiirteissään seuraava:

noin klo 8.30 tervetulokahvit - luento koulun toimintaperiaatteista (inkluusiiivinen yhteisöllinen koulu, personoitu joustava oppiminen, tiimiopettajuus, pedagoginen johtaminen jne.)

klo 9.30 opetusryhmien (luokat 0-5) työskentelyn seuraaminen

klo 10.30 talokierros

klo 10.45 koululounas

klo 11.15 opetusryhmien (luokat 0-5) työskentelyn seuraaminen

klo 12.15 kahvi + luento koulun toimintaperiaatteista jatkuu reflektoiden yhdessä ryhmän kanssa jakamamme materiaalipaketin esittely

klo 13.30 päätössanat.