Uusien oppilaiden tutustumistilaisuudet ja vanhempainillat

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
28.4.2018 klo 10.07

Koulutulokkaat (uudet suomenkielisen yleisopetuksen ja kaksikielisen opetuksen 1. luokkalaiset)

Vanhempainilta järjestetään ma 14.5. klo 18.00 Kuitinmäen koulun rakennus 2:n auditoriossa, os. Kuitinkuja 4. Aloitamme tilaisuuden auditoriossa ja yhteisen osuuden jälkeen on luokkakohtainen osuus, jonka jälkeen on mahdollista tutustua opetustiloihin.

Suomenkielisen yleisopetuksen ja kaksikielisen suomi-englanti opetuksen oppilaiden tutustumispäivä järjestetään ti 15.5. klo 9.00-10.30 Kuitinmäen koulun rakennus 1:ssä, os. Friisinkalliontie 4.


Erityisopetuksen uudet 1.-6. luokkalaiset

Vanhempainilta järjestetään yhdessä muiden koulutulokkaiden kanssa ma 14.5. klo 18.00 Kuitinmäen koulun rakennus 2:n auditoriossa, os. Kuitinkuja 4. Aloitamme tilaisuuden auditoriossa ja yhteisen osuuden jälkeen on luokkakohtainen osuus, jonka jälkeen on mahdollista tutustua opetustiloihin.

Tämä tilaisuus on tarkoitettu vain erityisopetuksen tulevien 1. luokkalaisten huoltajille sekä niille erityisopetuksen 2.-6. luokkalaisten oppilaiden huoltajille, joiden lapset aloittavat uusina oppilaina Kuitinmäen koulussa.

Uusien 1.-6. lk:ien erityisopetuksen oppilaiden tutustumispäivästä sovitaan erikseen oppilaan huoltajan, nykyisen koulun/päiväkodin ja Kuitinmäen koulun erityisluokanopettajan kesken.


Uudet 7. luokkalaiset (uudet suomenkielisen yleisopetuksen ja kaksikielisen opetuksen 7. luokkalaiset)

Oppilaiden tutustumisilta ja vanhempainilta järjestetään samaan aikaan ma 21.5. klo 18.00 Kuitinmäen koulun rakennus 2:ssa, os. Kuitinkuja 4. Huoltajat kokoontuvat aluksi koulun auditorioon ja tapaavat sen jälkeen luokanvalvojat. Oppilaat menevät suoraan luokkiin ja tapaavat siellä luokkakaverit ja luokanvalvojat.


Erityisopetuksen uudet 7. luokkalaiset

Erityisopetuksen uusien 7. luokkalaisten vanhempainilta järjestetään ke 16.5. klo 18.00 Kuitinmäen koulun rakennus 2:n auditoriossa, os. Kuitinkuja 4. Aloitamme tilaisuuden auditoriossa ja yhteisen osuuden jälkeen on luokkakohtainen osuus, jonka jälkeen on mahdollista tutustua opetustiloihin. Tilaisuudessa tutustutaan rakennus 2:n opetustiloihin, jossa valtaosa 7.-9. luokkien erityisoppilaista opiskelee lukuvuonna 2018-2019.

Uusien 7. luokkien erityisoppilaiden tutustumispäivästä sovitaan erikseen oppilaan huoltajan, nykyisen koulun ja Kuitinmäen koulun erityisluokanopettajan kesken.


Lämpimästi tervetuloa!