Kuitinmäen koulu

Koulu alkaa torstaina 8.8.2019 seuraavan aikataulun mukaisesti:

  • 1.-7. luokkalaiset sekä erityisopetuksen 8.-9. luokkalaiset, RMMO- ja valmistava opetus klo 9.00-12.00.
  • 8.-9. luokkalaiset klo 10.00-13.00

Pe 9.8. opiskellaan seuraavasti:

  • 1.-2. luokat + 1-2L, 2-4H ja 1-3I klo 8.15-12.00
  • 3.-6. luokat klo 8.15-13.15
  • 7.-9. luokat klo 8.15-13.15

Ma 12.8. opiskellaan lukujärjestyksen mukaisesti.

Kuitinmäen koulu toivottaa kaikille ihanaa kesää!

_______________________________________________________________________________________________

Kaksikielisen opetuksen väliluokkatesti elokuussa

Kaksikielisen opetuksen testi väliluokille (2-9. luokka) järjestetään torstaina 1.8., mikäli kyseisillä luokka-asteilla on vapaita paikkoja. Hakemus tulee toimittaa koulusihteerille torstaihin 4.7. mennessä (toimitusosoite maiju.laaksonen@espoo.fi). Hakemuksessa tulee näkyä kaikkien huoltajien allekirjoitukset.

Hakijoille lähetetään kutsu, josta selviää testin tarkempi aikataulu.


Kuitinmäen koulu on yhtenäinen peruskoulu - Kuitinmäen koulu ja Tähtiniityn koulu yhdistyivät yhtenäiseksi peruskouluksi 1.8.2017.

Kuitinmäen koulussa on yleisopetuksen, musiikkipainotuksen, kaksikielisen (suomi-englanti) ja luokkamuotoisen erityisopetuksen luokkia sekä valmistavaa ja pienryhmäopetusta. Oppilaita koulussa on noin 700. Oppilaat tulevat kouluumme pääosin Olarin alueelta, mutta painotettuun opetukseen ja erityisopetukseen tullaan kaikkialta Espoosta.

Kuitinmäen koulussa voi opiskella A-kielinä englantia, ranskaa, ruotsia ja saksaa. A1 ja A2-kielten lukijat voivat olla samoissa ryhmissä. B-kielinä oppilas voi opiskella ranskaa, ruotsia ja saksaa. Ranska ja saksa alkavat B-kielinä kahdeksannella luokalla (valinnaisaine)

Kuitinmäen koulun tavoitteena on tukea oppilasta hänen kasvussaan myönteiseksi, vastuuntuntoiseksi, työntekoa arvostavaksi ja osallistuvaksi yhteiskunnan jäseneksi. Koulu pyrkii myös yhteistyössä kotien kanssa kasvattamaan oppilaistaan hyvin käyttäytyviä ja vastuuntuntoisia yhteiskunnan jäseniä, joilla on hyvät tiedot sekä jatko-opintoja että elämää varten.