Vanhempainyhdistys

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
Kirkkojärven koulun vanhempainyhdistys
Kirkkojärven Koti ja Koulu ry. eli Kirkkis
Kirkkojärven koulun vanhempainyhdistys perustettiin vuonna 1984. Se sai nimekseen Kirkkojärven Koti ja Koulu ry. Keväällä 2009 yhdistyksen kutsumanimestä järjestettiin ideointikilpailu. Voittajaksi selviytyi nimi Kirkkis, ja siitä alkaen olemme toimineet Kirkkiksenä.
Kirkkiksen hallituksen jäsenet ja puheenjohtaja valitaan syksyllä pidettävässä vuosikokouksessa. Hallitus järjestäytyy ja valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan, sihteerin ja rahastonhoitajan.
Kirkkojärven koulun vanhempainyhdistyksen tehtävänä on tarjota koulun oppilaille koulupäivien lomaan iloisia ja innostavia tapahtumia. Myös luentoiltoja vanhemmille on vuosien varrella järjestetty. Lisäksi Kirkkis myöntää stipendejä oppilaille ja rahoittaa osin koulun myöntämiä stipendejä.
Tule mukaan vanhempainyhdistyksen iloiseen joukkoon rakentamaan yhteyttä kotien ja koulun välille! Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa kahvi- tai teekupposen äärelle miettimään, miten tukea koululaisiamme ja kannustaa heitä.
Tapahtumien järjestämiseen käytämme sekä Seppälän Koulukuvat Oy:n kanssa 14.3.2017 solmittuun kolmivuotiseen valokuvaussopimukseen liittyviä sopimusrahoja että saamiamme tuki- ja kannatusmaksuja.
Vapaaehtoisen tuki- ja kannatusmaksun suuruus on 10€/koti. 
Danske Bank FI 81 8146 9710 1810 32
Kirjoita viestikenttään oma nimi, lapsen nimi ja luokka.
 
Tule vaikuttamaan! Tue toimintaa!
Kirkkojärven Koti ja Koulu ry
 
Kirkkiksen yhteystiedot:
puheenjohtaja Hanna Talonpoika-Kanerva
sihteeri Ulla Akso ulla.akso@espoo.fi