Koulun järjestyssäännöt

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

KALAJÄRVEN KOULUN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

(Hyväksytty koulun johtokunnan kokouksessa 1/2017/10.4.§8)

1. Kouluyhteisön jäsenenä huolehdin mahdollisimman hyvin omasta opiskelustani, noudatan hyviä tapoja ja kohtelen toisia ystävällisesti.

2. Oppitunneilla noudatan opettajan antamia ohjeita. Keskityn opiskeluun ja annan muille työrauhan. Noudatan kännykkäsopimusta.

3. Pidän huolta kouluympäristön siisteydestä ja viihtyvyydestä. Noudatan koulun henkilöstön antamia ohjeita.

4. Arvostan valvontaa suorittavien opettajien työtä.

5. Välituntisin pysyttelen koulualueella ja ymmärrän, että lumipallojen ja kivien heittäminen sekä polkupyörällä, mopolla ja moottoripyörällä ajaminen piha-alueella on turvallisuussyistä kielletty. Samoin skeittilaudalla ja potkulaudalla leikkiminen väärässä paikassa ilman asianmukaisia turvavälineitä.

6. Aiheuttamastani vahingosta olen korvausvelvollinen. Välineitä, joilla  voi tehdä ilkivaltaa, en tuo kouluun.

7. Omaisuudestani (raha, arvoesineet, kulkuvälineet jne.) olen itse vastuussa.

8. En tupakoi tai käytä tupakkavalmisteita/-jäljitelmiä. Päihteiden ja huumeiden hallussapito, välittäminen, myynti ja käyttö on kielletty.

9. Koulumatkalla ja koulun järjestämissä tilaisuuksissa noudatan koulun sääntöjä, liikennesääntöjä ja hyviä käytöstapoja.

10. Niissä asioissa, joista ei näissä ohjeissa erikseen mainita, noudatetaan peruskoulua koskevia säännöksiä. Epäselvissä asioissa voin itse, tai vanhempani voivat neuvotella koulun henkilöstön kanssa.