Iltapäivä- ja kerhotoiminta

KERHOTOIMINTAA JUVANPUISTON KOULUSSA LUKUVUONNA 2020-2021

ALAKOULULAISILLE

Maanantai: 

 13.15-14.15 Kädentaidot (1-3lk) /Heidi Jaatinen-Tomppo (Luokka 208) 

Kerhossa tehdään erilaisia kädentaitoja esim. askarteluja, pieniä käsitöitä sekä kuvaamataidon töitä huomioiden vuodenajat, eri kalenterijuhlat sekä kerholaisten omat toiveet ja ideat. Kerho on maksuton. Ilmoittautumiset Heidille Wilma-viestillä. Kerho alkaa 7.9. 

14.30-15.30 Musaklubi (1-2 lk) /Petri Kivimäki (Musiikkiluokka) 

Tule mukaan maanantain musaklubiin! Musaklubissa tutustutaan bändisoittimiin, rumpuihin, bassoon, kitaraan ja pianoon. Lisäksi musaklubissa soitetaan ukulelea, kanteletta, lauletaan ja leikitään musiikin tahdissa. Musaklubiin ei vaadita aikaisempaa kokemusta musiikkiharrastuksesta. Tervetuloa siis kaikki mukaan musisoimaan musaklubiin! Kerhon järjestää Espoon musiikki- ja tanssikoulu Estrada ja se on maksuton. Aloitus 7.9. 

Ilmoittautuminen:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHLF6aFkkPpZYa-nqAvZnDCYjrQAHgsEixxYEDZ_1YK1LoYA/viewform 

14.30-15.30 Lukupiiri (3-4 lk) /Kirsi Tähjänjoki (Kirjasto/erikseen ilmoitettava luokka) 

Maanantait 7.9., 28.9., 26.10. ja 30.11.  

Tule mukaan Juviksen lukupiiriin. Valitsemme yhdessä kivoja kirjoja, joista voimme jutella ja vaihtaa lukukokemuksia. Jokainen osallistuja pääsee kertomaan omia ajatuksiaan lukemistaan kirjoista ja tekemään myös kivoja pikku tehtäviä. Yhdessä lukeminen on hauskaa!  

Järjestäjä: Juvanpuiston koulun vanhempainyhdistys. Kerho on maksuton. Ryhmään mahtuu 8 lasta.  

Ilmoittautuminen: https://juvanpuistonvanhemmat.yhdistysavain.fi/kerhotoiminta/lukupiiri-3-4-lk-tytoille-ja-poj/ilmoittautumislomake/ 

Tiistai:

14.30-15.30 WAU-kerho (3-6lk) /PEP (Koulun piha/Iso sali) 

15.30-16.30 WAU-kerho (1-2lk) /PEP (Koulun piha/Iso sali) 

Matalan kynnyksen WAU-liikuntakerhot jatkuvat taas viikolla 36 (1.9.). Kerho on maksuton ja kaikki ilmoittautuneet ovat vakuutettuja Espoon kaupungin puolesta. Kerhossa monipuolista liikuntaa. Kuuntelemme myös lasten omia toiveita. Kerhon ohjauksesta vastaa Pohjois-Espoon Ponsi. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: 
1.-2.lk 
https://www.suomisport.fi/events/e86c611f-a4b4-4152-bf5b-2c2c4104633d 
3.-6.lk 
https://www.suomisport.fi/events/ee033db7-fa61-4cd3-baec-138af5662587 

16.00-17.00 Tanssikerho (1-4 lk) /Emilia Ahola (Pikkusali) 

Tanssikerhossa tanssitaan monipuolisesti tehden alkulämmittely, tekniikkaharjoituksia, salin poikki -harjoituksia sekä erilaisia tanssisarjoja. Tanssi sopii niin aloittelijoille, kuin jo kokeneemmille tanssijoille! Tarvitset mukaan tunnille rennot vaatteet, juomapullon ja iloista mieltä! Järjestäjä: Juvanpuiston koulun vanhempainyhdistys. Hinta jäsenille 35€/lukukausi, muille 50€/lukukausi. Mukaan mahtuu 10 lasta. Kerho alkaa 1.9. 

Ilmoittautuminen: https://juvanpuistonvanhemmat.yhdistysavain.fi/kerhotoiminta/tanssikerho-1-4-lk-tytoille-ja-p/ 

Keskiviikko:

14.30-16.00 Coding and Robotics Club (4-7 lk) /Mark Hargreaves (STEAM-luokka) 

Using Lego EV3 robots and Lego Mindstorms software. The essence of the club is to promote computational thinking methods and practice problem solving skills. Students can develop their own projects or follow the instructions in the Mindstorms software to build more complex models. For those interested in Coding we use the EV3 robots and Mindstorms software to learn coding skills and how to control the robot and it’s sensors. 

Ilmoittautuminen sähköpostitse Markille: markyhargreaves@gmail.com. Kerho on maksuton. Aloitus 2.9. 

15.00-17.00 Kokkikerho (3-5 lk) /Fanny Loukiainen ja Mandi Isopahkala (Kotitalousluokka) 

Alakoululaisille kokkikerho kerran viikossa. Kerhossa harjoitellaan terveellisen välipalan tekoa sekä leipomista kahden reippaan vuosia kerhoa pitäneen ohjaajan opastuksella.Lopuksi syödään kerhossa valmistuneet annokset. Kerhossa opetellaan myös kattamaan pyötä ja siivomaan sotkut sekä tiskaamaan käytetyt välineet ja astiat. Tarvikkeet kuuluvat kerhomaksun hintaan.  Järjestäjänä Juvanpuiston koulun vanhempainyhdistys. Hinta jäsenille 35€/lukukausi, muille 50€/lukukausi.  

Ilmoittautuminen: https://juvanpuistonvanhemmat.yhdistysavain.fi/kerhotoiminta/kokkikerho-3-5-lk-tytot-ja-pojat/ilmoittautumislomake/ 

Torstai:

13.30-14.15 Kuorokerho (1 lk) / Virve Maria Magdaleno (Luokka 108) 

Kuorokerhossa opitaan laulamista, harjoitellaan ryhmätyötaitoja, tutustutaan musiikkiin ja nuotinlukuun, opetellaan kuorolaulun alkeita ja pidetään hauskaa musiikin parissa. Kerhon järjestää Tapiolan kuoro. Maksu 60€/lukukausi. Aloitus 10.9. Ilmoittautuminen: https://tk.eepos.fi/#/forms/8 

13.30-14.30 Musiikkiteatterikerho (5-6 lk) /Kaija-Leena Alatalo (Monitoimitila) 

Musiikkiteatterikerhossa näytellään, lauletaan ja tanssitaan sekä keksitään ja esitetään omia tarinoita - varmasti hauskaa! Kerho on maksuton. Aloitus 10.9. Ilmoittautumiset Kaija-Leenalle Wilman kautta. 

14.30-15.15 Juviksen kuoro (2-4 lk) /Virve Maria Magdaleno (Monitoimitila) 

Tule laulamaan ja nauttimaan yhdessä musisoinnista! Juviksen kuorossa harjoitellaan laulamista ja esiintymistä hyvällä meiningillä. Kuorolla on tärkeä tehtävä koulun juhlissa ja tilaisuuksissa. Kuoro on maksuton. Ilmoittautumiset erillisellä lomakkeella omalle luokanopettajalle. Tiedustelut Wilman kautta musiikin opettaja Tuomas Sidoroffilta. Aloitus 10.9.  

Perjantai:

15.10-15.55 Sählykerho (1-2lk) /Joona Hammar-Staf (Iso sali) 

Sählyn perussääntöjen- ja taitojen opettelua. Mukaan tarvitset suojalasit, mailan, sisäpelikengät, juomapullon ja iloisen mielen. Muistathan nimikoida lapsen tavarat. 

Järjestäjä: Juvanpuiston koulun vanhempainyhdistys. Hinta 35€/jäsenet, 50€/ei-jäsenet. Mukaan mahtuu 12 lasta. Ilmoittautuminen: https://juvanpuistonvanhemmat.yhdistysavain.fi/kerhotoiminta/sahlykerho-1-2-lk/ilmoittautumislomake/ 

YLÄKOULULAISILLE

Keskiviikkoisin 

14.30-16.00 Coding and Robotics Club (4-7 lk) /Mark Hargreaves (STEAM-luokka) 

Using Lego EV3 robots and Lego Mindstorms software. The essence of the club is to promote computational thinking methods and practice problem solving skills. Students can develop their own projects or follow the instructions in the Mindstorms software to build more complex models. For those interested in Coding we use the EV3 robots and Mindstorms software to learn coding skills and how to control the robot and it’s sensors. 

Ilmoittautumiset sähköpostilla: markyhargreaves@gmail.com. Myös 8- ja 9-luokkalaiset ovat tervetulleita. Tulkaa STEAM-luokkaan juttelemaan Markin kanssa niin löydetään teille sopiva projekti! 

14.30-15.30 Kitaratunnit (7-9lk) /Seppo Riikonen (luokkatila ilm. myöhemmin) 

Soitamme kitaramusiikkia monipuolisesti osallistujien toiveet ja lähtötason huomioiden. Akustiset ja sähkökitarat käyvät yhtä hyvin. Järjestäjänä Estrada. Kerho on maksuton. Ilmoittautuminen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7NJelajOX0kY1kmhb89WN28QANO5qxCBUZ1yTho9J_sXSAg/viewform  

16.00-18.00 Koodauskurssi (7-9lk) /Jan Lindholm (etäkurssi) 

Kotisivujen teko: HTML, CSS ja JavaScript -tekniikoita käyttäen. Kurssi on maksuton. Etäkurssi toteutetaan torstaisin 10.9., 17.9., 24.9. ja 1.10. klo 16. Kurssille on mahdollista järjestää jatkokurssi. Ilmoittautumiset Wilma-viestillä Anu Loukiaiselle. Laita ilmoittumisen yhteydessä Anulle sähköpostiosoitteesi, niin etäyhteyden otto onnistuu.

Erikseen ilmoitettavina aikoina: 

Yläkoulun palloilu (aikataulu ilmoitetaan myöhemmin) 

Tule pelaamaan palloilulajeja koulun jälkeen! Ohjaajana Tuomas Laakkonen. Ilmoittautumiset suoraan Tuomakselle. 

Koululehti  

Kerrotaan koulussa ja koulun ympäristössä tapahtuvista asioista tekstillä, kuvilla, äänillä ja videoilla. Koululehti toimii oppilaskunnan viestintätiimin yhteydessä. Ilmoittautumiset Wilma-viestillä Mikko Kemppaiselle.  

Bändi 

Kerää kaveriporukka ja perusta oma bändi! Tule kertomaan asiasta musiikin opettaja Tuomakselle. Ohjaaja järjestyy! 

Kerhonohjaajakoulutus 

Oletko pitkällä omassa harrastuksessasi tai onko sinulla joku taito, jota voisit opettaa nuoremmille? Haluaisitko perustaa koululle välituntikerhon, vaikka muutaman kerran ajaksi? Kerhonohjaajakoulutuksessa saa vinkkejä ja apua kerhotoiminnan käynnistämiseen. Kerhojen vetämisestä annetaan työtodistus, mikä on kovaa valuuttaa esim. kesätyön hankkimisessa. Kerhonohjaajakoulutusta tehdään yhteistyössä oppilaskunnan ja musiikkikoulu Estradan kanssa. Ilmoittautumiset Wilma-viestillä Anu Loukiaiselle. 

 

Koulun iltapäivätoiminta

MLL / Pohjois-Espoon paikallisyhdistys ry  
Sainiasmäki 5
02920 ESPOO
mll.pohjoisespoo@gmail.com
Yksikön puhelinnumero p. 044 299 0550 ja sähköposti juvanpuiston.ipanat@gmail.com