Käyttövuorojen hakeminen

VALVOTUN KUNTALAISKÄYTÖN KÄYTTÖEHDOISSA määritellään kuntalaiskäyttäjän vastuut ja annetaan konkreettiset ohjeet tilojen valvottuun käyttöön liittyen. Tilojen käyttäjä sitoutuu käyttöehtoihin hakiessaan valvottua käyttövuoroa varausjärjestelmän kautta.Valvottujen tilojen käyttöehdot (voimassa 1.8.2019 alkaen)

OMAVALVONTAISEN KUNTALAISKÄYTÖN KÄYTTÖEHDOT sisältyvät omavalvontasitoumukseen ja niissä määritellään kuntalaiskäyttäjän lisävastuut mm. siistimisen ja valvonnan osalta ja annetaan konkreettiset ohjeet tilojen omavalvontaiseen käyttöön liittyen. Tilojen käyttäjä sitoutuu allekirjoituksellaan omavalvontaisen käytön ehtoihin. Omavalvontasitoumus ja käyttöehdot (voimassa 1.8.2019 alkaen)

Kuntalaiskäyttökausi lv. 2020-2021:

Syyskausi 17.8.-4.12.2020 ja kevätkausi 7.1.-7.5.2021. Pidennetty taiteen perusopetuksen käyttökausi 17.8.-13.12.2020 ja 7.1.-23.5.2021.

Säännölliset käyttövuorot:

Hakuaika lv. 2020-2021 (20.3.-17.4.2020) on päättynyt. Täydentäviä vuoroja tyhjäksi jääneisiin tiloihin voi hakea varauskalenterin kautta koko kauden ajan.

Tilat ovat valvotussa kuntalaiskäytössä pääsääntöisesti arkisin klo 16/17-21 ja viikonloppuisin klo 9-15. Koulukohtaiset vapaat tilat ja ajat löytyvät tilavarausjärjestelmästä.

Taiteen perusopetuksen pidennetyn käyttökauden vuoroja haetaan erillään säännöllisten vuorojen hausta ja vuorolle on järjestettävä omakustanteinen valvonta tai sovittava koulun kanssa omavalvonnasta, lisätietoja koulutilavaraukset@espoo.fi.

Yksittäiset kuntalaiskäyttövuorot ja säännöllisten vuorojen täydentävät hakemukset:

Hakemuksia voi jättää varausjärjestelmään koko kuntalaiskäyttökauden ajan. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, käsittelyaika on max. 14 vrk. 

Käyttövuorojen hakuohjeet:

Vuoroja haetaan pääsääntöisesti tilavarausjärjestelmän kautta. Järjestelmä ohjaa hakemuksen tekoa vaiheittain ja lisäohjeita löytyy käyttöohjeesta. Poikkeustilanteissa käytetään lomakehakua: Hakulomake: Koulujen säännöllinen ja yksittäinen kuntalaiskäyttö

Varauskalenteria voi selailla ilman kirjautumista, mutta varaushakemuksen jättäminen edellyttää tunnistautumista pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. 

Hakemuksen mukainen varaus on voimassa vasta, kun hyväksymisestä on tullut sähköpostilla vahvistus. Ilmoitus hakemuksen perillemenosta ei ole varausvahvistus. Hyväksytyn käyttövuoron voi peruuttaa maksutta viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta. Peruutukset tehdään osoitteella: koulutilavaraukset@espoo.fi

Varauksen asiakkuus:

  • Jos varaat käyttövuoron yksityishenkilönä,valitse järjestelmään kirjautuessasi asioivasi yksityishenkilönä. Huomaa, että näin valitessasi vastaat myös laskusta yksityishenkilönä.
  • Jos varaat käyttövuoron yhteisön nimissä, valitse kirjautumisen yhteydessä asiointirooliksi se yhteisö, jota edustat. Tarvittaessa voit luoda järjestelmään uuden yhteisön. Mikäli järjestelmä ilmoittaa, että yhteisö on jo olemassa, ole yhteydessä koulutilavaraukset@espoo.fi, niin sinut lisätään ko. yhteisön edustajaksi. Edustamasi yhteisön tiedot näkyvät automaattisesti hakulomakkeen alussa aina, jos olet tehnyt kirjautumisen yhteydessä yhteisövalinnan.
  • Lue myös ohje taloyhtiöiden kokousvarausten tekemiseen.

Lisätiedot:

Säännölliset kuntalaiskäyttövuorot, omavalvontainen kuntalaiskäyttö ja varausjärjestelmä:

Sähköposti: koulutilavaraukset@espoo.fi

Puhelinpalvelu: 040 507 6059 (ma klo 9-10, ti-to klo 9-11). KESÄTAUKO 3.7.-2.8.2020. 

Esbo Arbiksen tilavaraukset: 09 816 27600 (ti klo 10-11).

Yksittäiset kuntalaiskäyttövuorot ja tilojen varustelu:

Tiedustelut suoraan kyseiseltä koululta (koulusihteeri).

Opinmäen koulukeskuksen tilavaraukset:

Hakemukset Opinmäen oman varausjärjestelmän kautta.

Liikuntatilojen tilavaraukset:

Hallinnoidaan Liikuntapalveluissa, tutustu erillisiin ohjeisiin.

Tilavaraukset Espoon kaupungin toimintaan:

Tiedustelut koulutilavaraukset@espoo.fi tai suoraan koululta (koulusihteeri).