Käyttövuorojen hakeminen

Kuntalaiskäyttö koulujen luokka-, auditorio-, ruokasali- ja aulatiloissa:

Kuntalaiskäyttökausi lv. 2019-2020:

Syyskausi 19.8.–4.12.2019 ja kevätkausi 7.1.–8.5.2020

Tilat ovat valvotussa kuntalaiskäytössä pääsääntöisesti arkisin klo 17-21 ja viikonloppuisin klo 9-15. Koulukohtaiset vapaat tilat ja ajat löytyvät tilavarausjärjestelmästä. Muihin kuin järjestelmästä löytyviin aikoihin myönnetään vain omavalvontaista käyttöä.

Taiteen perusopetuksen toimijoilla on mahdollisuus pidennettyyn käyttökauteen 5.8.–15.12.2019 ja 2.1.–24.5.2020. Pidennystä haetaan TPO-hakulomakkeella ja pidennetylle käyttökaudelle on järjestettävä omakustanteinen valvonta tai omavalvonta, lisätietoja koulutilavaraukset@espoo.fi

Säännölliset käyttövuorot:

Hakuaika lv. 2019-2020 (15.3.-15.4.2019) on päättynyt. Myönnetyt vuorot julkaistiin toukokuussa 2019. Päätökset on tiedotettu hakijoille.

Täydentävät säännölliset vuorot ja yksittäiset kuntalaiskäyttövuorot

Hakemuksia voi jättää varausjärjestelmään koko kuntalaiskäyttökauden ajan. Täydentävät hakemukset käsitellään vasta, kun kaikki säännölliset vuorot on julkaistu. Kauden aikana käsittelyaika on 14 vrk.

Valvottujen käyttövuorojen hakuohjeet:

Valvottuja käyttövuoroja haetaan aina tilavarausjärjestelmän kautta. Järjestelmä ohjaa hakemuksen tekoa vaiheittain ja lisäohjeita löytyy käyttöohjeesta.

Varauskalenteria voi selailla ilman kirjautumista, mutta varaushakemuksen jättäminen edellyttää tunnistautumista pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Ellei haluttua koulua tai aikaa löydy varausjärjestelmästä, koululla ei ole valvontaa kyseisenä aikana.

Hakemuksen mukainen varaus on voimassa vasta, kun hyväksymisestä on tullut sähköpostilla vahvistus. Ilmoitus hakemuksen perillemenosta ei ole varausvahvistus.

Hyväksytyn käyttövuoron voi peruuttaa maksutta viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta. Peruutukset tehdään osoitteella: koulutilavaraukset@espoo.fi

Varauksen asiakkuus:

  • Jos varaat käyttövuoron yksityishenkilönä,valitse järjestelmään kirjautuessasi asioivasi yksityishenkilönä. Huomaa, että näin valitessasi vastaat myös laskusta yksityishenkilönä.
  • Jos varaat käyttövuoron yhteisön nimissä, valitse kirjautumisen yhteydessä asiointirooliksi se yhteisö, jota edustat. Tarvittaessa voit luoda järjestelmään uuden yhteisön. Mikäli järjestelmä ilmoittaa, että yhteisö on jo olemassa, ole yhteydessä koulutilavaraukset@espoo.fi, niin sinut lisätään ko. yhteisön edustajaksi. Edustamasi yhteisön tiedot näkyvät automaattisesti hakulomakkeen alussa aina, jos olet tehnyt kirjautumisen yhteydessä yhteisövalinnan.
  • Lue myös ohje taloyhtiöiden kokousvarausten tekemiseen.

Omavalvontaisten käyttövuorojen hakuohjeet:

Omavalvontainen kuntalaiskäyttö edellyttää aina rehtorin puoltoa ja sitä haetaan alla olevalla Koulutilojen säännöllinen ja yksittäinen kuntalaiskäyttö -hakulomakkeella suoraan koululta. Hakijan tulee lisäksi allekirjoittaa omavalvontasitoumus, jolla hän sitoutuu tilojen käyttöehtoihin sekä niissä määriteltyihin omavalvontaan ja siistimiseen liittyviin velvollisuuksiin.

Hakulomake: Koulujen säännöllinen ja yksittäinen kuntalaiskäyttö

Lisätiedot:

Säännölliset kuntalaiskäyttövuorot, omavalvontainen kuntalaiskäyttö ja varausjärjestelmä:

Suomenkieliset koulut: koulutilavaraukset@espoo.fi ja puh. 043 825 6113 (ke, pe klo 10-12 ja ti, to klo 14-15).

Ruotsinkieliset koulut: koulutilavaraukset@espoo.fi ja puh. 09 816 27600 (ti klo 10-11).

Yksittäiset kuntalaiskäyttövuorot ja tilojen varustelu:

Tiedustelut suoraan kyseiseltä koululta (koulusihteeri).

Opinmäen koulukeskuksen tilavaraukset:

Hakemukset Opinmäen oman varausjärjestelmän kautta.

Tilavaraukset Espoon kaupungin toimintaan:

Tiedustelut koulutilavaraukset@espoo.fi tai suoraan koululta (koulusihteeri).

Liikuntatilojen tilavaraukset:

Hallinnoidaan Liikuntapalveluissa, tutustu erillisiin ohjeisiin.