Päivänkehrän maalis- huhtikuun tiedote

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
3.3.2021 klo 15.50

Talviloman jälkeinen arki on alkanut koulussa ja rinnassa on jo kevättä. Aurinkokin lämmittää mukavasti.

Valitettavasti edelleen kiristyvät koronarajoitukset vaikuttavat maalis-huhtikuussa myös Päivänkehrän ja Komeetan koulujen toimintaan. Maaliskuulle suunnitellut uinnit on peruttu. Myös osa ulkopuolisten järjestämistä kerhoista on edelleen tauolla. Näiden kerhojen jatkumisesta löydät päivitettyä tietoa Päivänkehrän koulun kotisivuilta kohdasta Iltapäivä- ja kerhotoiminta.

KiVa Koulu -oppilaskysely

KiVa Koulu -ohjelman valtakunnallinen oppilaskysely järjestetään koulussa maaliskuun aikana. Kysely kartoittaa mm. oppilaiden kokemuksia kiusaamisesta omassa koulussa ja yleisesti viihtymistä koulussa. Oppilaat vastaavat kyselyyn opettajan ohjaamana oppituntien aikana. Kyselyyn vastanneet koulut saavat koulupalautteen, jonka avulla on mahdollista karoittaa oppilaiden kokemuksia kiusaamisesta ja yleisesti oppilaiden viihtymistä ja ajatuksia koulun ilmapiiristä. 

Olethan tutustunut myös pääkaupunkiseudun kiusaamisen vastaiseen kampanjaan Samalla puolella, josta on kerrottu lisää mm Espoon verkkosivuilla .

A2-kielen valinnat kolmosluokkalaisilla

Päivänkehrässä on oppilaan mahdollista valita valinnaiseksi kieleksi neljännestä luokasta lähtien A2-saksa (koskee vain ruotsin kielikylvyn oppilaita) ja A2-ranska (muut oppilaat). Kielten opettajat järjestävät ranskan ja saksan esittelytunteja oppilaille ja koulu kysyy oppilailta ja huoltajilta kielivalintoja maaliskuun aikana. Lisätietoja on tulossa Wilmaan myöhemmin!

Tulevia päivämääriä

3.3. Kiva Koulu -oppilaskysely aukeaa

29.3. Virtuaalinen Pääsiäistapahtuma

31.3. Kiva Koulu -oppilaskysely sulkeutuu

31.3. A2 -kielten valinnat tehty

1.4. Pääsiäisloma alkaa

7.4.  Yläkouluun siirtyvät saavat koulupäätöksen

28.4. Koulutulokkaat saavat koulupäätöksen

Kevätlukukauden 2020 - 2021 työ- ja loma-ajat

  • Kevätlukukausi alkaa to 7.1.2021 lukujärjestyksen mukaisesti
  • Talviloma 22.2. -  26.2.2021
  • Pääsiäinen 2.4. - 5.4.2021
  • Helatorstai 13.5.2021
  • Lukuvuosi päättyy 5.6.2021