Päivänkehrän ja Komeetan koulun rehtoriksi Jukka Sarpila

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
6.3.2015 klo 12.15
Rehtori Jukka Sarpila toimii lukuvuosina 2015-2016 ja 2016-2017 sekä Päivänkehrän koulun että Komeetan koulun rehtorina. Rehtorin tehtävät yhdistetään, sillä Komeetan koulun oppilasmäärä vähenee väliaikaisesti, kun koulun englanninkielinen opetus siirtyy Opinmäkeen. Kouluja ei olla yhdistämässä.


Komeetan koulun ja Päivänkehrän koulun oppilaat ja henkilökunta pysyvät hallinnollisesti nykyisissä kouluissaan. Koulujen opetus järjestetään yhdessä nykyisten henkilökuntien kanssa. Rehtori Jukka Sarpila työskentelee pääsääntöisesi Opinmäen kiinteistöstä ja apulaisrehtori Komeetan koulun kiinteistössä. Koulujen toiminta ja turvallinen oppimisympäristö taataan selkeällä johtamisen ratkaisulla.

Päivänkehrän koulun peruskorjaus alkaa tämän hetkisen arvion mukaan vuoden 2016 alussa ja kestää kesään 2017 saakka. Päivänkehrän koulun oppilaat siirtyvät peruskorjauksen ajaksi korvaaviin koulutiloihin Opinmäkeen ja Komeetan kouluun elokuussa 2015. Syksystä 2017 alkaen Päivänkehrän koulu palaa peruskorjattuihin tiloihin.

Komeetan koulun suomenkielisten luokkien oppilaat jatkavat koulunkäyntiä Komeetan koulun tiloissa.

Rehtori Petteri Kuusimäki siirtyy Lintulaakson koulun rehtoriksi 8.6.2015.

Jukka Sarpila ja Petteri Kuusimäki tekevät kevätlukukauden aikana tiivistä yhteistyötä, jotta rehtorin vaihdos ja seuraavan lukuvuoden suunnittelu voidaan toteuttaa mahdollisimman sujuvasti henkilökunnan, oppilaiden ja huoltajien kannalta.