Vanhempainyhdistys

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Nöykkiönlaakson koulun vanhempainyhdistyksellä on vuosien perinteet toiminnassaan. Vanhempainyhdistys on koulutyön tukena. Yhdistys muodostuu oppilaiden vanhemmista, joiden keskuudesta valitaan vanhempainyhdistyksen hallitus. Hallitus kokoontuu 4-5 kertaa vuoden aikana.

Toiminnan tärkeimpinä tehtävinä ovat koulun ja kotien tiiviin yhteistyön ylläpitäminen, opettajien ja koulun muun henkilökunnan työn tukeminen, vanhempien yhteistoiminnan edistäminen ja koulutyön taloudellinen tukeminen.

Vanhempainyhdistyksen ja koulun merkittävin varainkeruumuoto on Marrasmarkkinat. Lisäksi vanhempainyhdistys järjestää laskiaisriehan. Vanhempainyhdistys avustaa erilaisissa hankinnoissa, retkissä, stipendeissä, pajojen kustannuksissa ja joskus myös pajojen järjestelyissä. Vanhempainyhdistys on kustantanut useina vuosina myös teatteriesityksen oppilaille ja vanhemmille järjestettävän luennon.

Vanhempainyhdistyksen hallitus pyrkii avoimeen toimintaan. Kokousten pöytäkirjat ovat luettavissa yhdistyksen kansiossa (kansio rahastonhoitajalla). Koululle myönnetyt rahalliset avustukset, oppilaiden luokkaretkiavustukset ja stipendeihin ym. käytetyt rahamäärät käyvät ilmi tilinpäätöksestä.

Vanhempainyhdistyksen sähköposti on nlkvanhempainyhdistys@gmail.com