Vanhempainyhdistys

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Koti ja Koulu -yhdistyksen hallitus kokoontuu noin kuusi kertaa lukuvuoden aikana. Kokoukset pidetään pääsääntöisesti Matinlahden koulun opettajainhuoneessa. Kokoukset ovat avoimia kaikille vanhemmille, joten jos toiminta kiinnostaa, tervetuloa mukaan!

Yhdistyksen hallituksen tavoittaa osoitteesta matinlahden.kotijakoulu.ry@gmail.com .

Koti ja Koulu -yhdistys on jäsenenä Suomen vanhempainliitossa. Liiton toimintaan voitte tutustua osoitteessa www.vanhempainliitto.fi.

Matinlahden Koti ja Koulu -yhdistys r.y.

Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1981. Toiminnan perusajatuksena on tuoda iloa koulun oppilaille eri muodoissa, kuten esimerkiksi välituntivälineitä hankkimalla, teatteriesityksillä sekä suurta riemua tuottaneen vappudiskon muodossa. Yhdistyksen pääasiallisena tarkoituksena on siis edistää kodin ja koulun välistä yhteistoimintaa. Sen toteuttamiseksi yhdistys ylläpitää perinteitä ja etsii lisäksi uusia toimintamuotoja, joiden avulla yhä useampia vanhempia saadaan mukaan toimintaan.

Nykyisellään toiminta keskittyy järjestämään lapsille toimintaa ja virikkeitä koulupäivän aikana tai välittömästi sen jälkeen. Varoja toiminnan rahoittamiseksi kerätään kalenterimyynnillä, jäsenmaksulla ja järjestämällä buffetteja koulun tilaisuuksissa. Yhdistyksen kaikki toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön Matinlahden koulun oppilaiden ja opettajien hyväksi.

Yhdysvanhemmat

Linkkinä yhdistyksemme ja luokkien välillä toimivat yhdysvanhemmat, jotka olisi hyvä valita jokaiselle luokalle. Luokalla voi olla useampia yhdysvanhempia. Yhdysvanhemmat voivat myös  halutessaan järjestää luokalle omaa toimintaa esimerkiksi pikkujoulujuhlia ja muita lasten ja vanhempien yhteisiä tilaisuuksia, joissa perheet tulevat tutuiksi toisilleen. Jotkut ovat jopa organisoineet luokalleen kirjaston.Yhdysvanhemmat ovat aina tervetulleita yhdistyksen kokouksiin sekä osallistumaan buffettien ja muiden aktiviteettien järjestämiseen.

Matinlahden Koti ja Koulu -yhdistyksen toimintaa

Kahvilatiedote vanhemmille 2019 (pdf, 221 Kt)

Syystiedote 2019 (pdf, 154 Kt)

Matinlahden koulun Koti ja Koulu -yhdistyksen toimintakertomus 2016-2017 (pdf, 69 Kt)

Matinlahden koulun Koti ja koulu yhdistyksen toimintasuunnitelma 2017-2018 (pdf, 106 Kt)