Vanhempainillat

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Lukuvuonna 2019-2020 järjestetään Mankkaanpurossa vk 34 luokkakohtaiset vanhempainillat kolmen illan aikana. Tarkemmat ajankohdat tulevat luokanopettajilta heti koulutyön alettua. Kodin ja koulun päivää vietetään pe 27.9. aamutuimaan.

Eka- ja tokaluokkalaisten vanhemmille järjestetään kieli-info syksyn aikana. Tilaisuudessa keskustellaan kielten opiskelun aloittamisesta ja kielivalinnan tekemisestä.

Mankkaanpuron koulussa järjestetään arviointikeskustelut (mukana lapsi, huoltajat ja opettaja) tammikuussa.

Lukuvuoden aikana yhteistyössä vanhempainyhdistyksen kanssa on järjestetty yhteisiä luentoiltoja. Esimerkiksi keväällä 2019 luennoivat huoltajamme Silja Kosola ja Lauri Salo turvallisesta some- ja nettikäyttäytymisestä. 

Tulevien eskari- ja ekaluokkalaisten vanhemmille järjestetään toukokuussa infotilaisuus, jossa kerrotaan tarkemmin koulusta ja koulun käynnin aloittamisesta. Samaan aika lapset ovat opettajien johdolla tutustumassa kouluun.

Maahanmuuttajataustaisten oppilaiden kohdalla kodin ja koulun välisessä yhteistyössä otetaan huomioon perheen kulttuuritausta sekä tutustutetaan huoltajat suomalaiseen koulujärjestelmään ja sen käytänteisiin, mikä antaa tasavertaiset lähtökohdat kodin ja koulun väliselle yhteistyölle sekä kasvatusvastuun jakamiselle. Tarvittaessa yhteistyötilanteissa käytetään tulkkia. Kutsumme näitä tilaisuuksia Kulttuurikahvilaksi.