Lahnuksen koulun tiedote 4/2021

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
9.4.2021 klo 15.19

On kevät ja lukuvuoden päätös alkaa jo hieman häämöttää. On aika kuitenkin vielä ahertaa hyvä tovi ennen kesälaitumia.

Toteutamme koulussa ma-pe 19.-23.4. jokaisella luokalla monialaisen oppimiskokonaisuuden teemalla “Minä ja muut”. Luokat miettivät teemaan liittyviä sisältöjä, toteutustapoja ja tuotoksia yhdessä opettajien kanssa. MOK-viikolla menevät lukujärjestykset uusiksi, sillä vain aamujen A2-ruotsin tunnit pysyvät omilla paikoillaan. Luokanopettajat tiedottavat tarkemmin oman luokan viikon lukujärjestyksestä ja muutoksista. Koulu huolehtii taksikyytioppilaiden muuttuneet lukujärjestystiedot Fixutaxille.

Ensi lukuvuoden matkakortteja voi nyt hakea. Oppilaalla on oikeus matkakorttiin, jos 1-2-luokkalaisen koulumatka on yli 3km ja 3-6-luokkalaisen yli 5km tai jos oppilaan koulumatkaan liittyy muita matkakorttiin oikeuttavia syitä, kuten A2-kielen opiskelu Kalajärven koululla. Matkakorttianomuksen voi toimittaa koululle milloin vain, mutta kuitenkin ennen kuin matkakortin halutaan olevan voimassa. Päätös matkakortista julkaistaan Wilmassa, ellette toisin halua.

Tässä huhti-kesäkuussa tiedossa olevaa ohjelmaa:

pe 30.4. on vappuaatto, jolloin on lukujärjestyksen mukainen aikataulu. Mahdollisesta vappuohjelmasta tiedotetaan lähempänä ajankohtaa.


to 13.5. helatorstai, vapaapäivä

pe 14.5. Unicef-kävely

ke 19.5. johtokunta

la 5.6. lukuvuoden viimeinen päivä, loma alkaa

Tarkempaa tietoa touko-kesäkuun asioista seuraavassa tiedotteessa.