Kings of Kilo -löytötavarapeli

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
3.11.2020 klo 13.00

Kilon koulussa halutaan päästä eroon löytötavaroista! Nyt on nimen tai muun tunnisteen merkitseminen tärkeää! Syysloman jälkeen koulussa on pelattu peliä, jonka tavoitteena on löytää omistajat kadonneille tavaroille! 

Syyslukukaudella luokat kilpailevat soluittain Kings of Kilo -löytötavarapeliä. Kilpailuaikaa on pari kuukautta. Aluksi kaikki löytötavarapisteet poistettiin. Luokka valvoo oman naulakkonsa aluetta. Löytyneille vaatteille yksinkertaisesti etsitään omistaja! Mitään ylimääräistä / kenellekään kuulumatonta ei ole tarkoitus säilyttää naulakolla. Naulakolla olevat orvot vaatteet ovat miinuspisteitä. Niistä pääsee eroon, etsimällä niille omistajan! Vaatteita tarjotaan ensin omassa luokassa, sitten naapuriluokan opettajan kautta heidän luokassaan jne.  

Parin kuukauden päästä katsotaan, kenen naulakko on tyhjin! Lopullista tulostenlaskentapäivää ei ilmoiteta, jotta oppilaat eivät voi taktikoida. Voittaneen luokan kanssa katsotaan elokuva (aineeton lahja). Voittavat luokat saavat myös ympäristöryhmäläisten taiteileman kunniakirjan. 

Iloisin terveisin, Ympäristöryhmäläiset (oppilaat ja opettajat)