Karhusuon koulun tilaelementit on nostettu paikoilleen ja käynnissä ovat sisävalmistustyöt

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
20.9.2017 klo 9.25

Karhusuon tilaelementtikoulun, vaiheen 1 tilaelementtiasennukset ovat päättyneet. Nyt kohteessa tehdään erityisesti viimeisenä saapuneiden tilaelementtien osalta sisävalmistustöitä. Seuraavaksi kohteessa alkaa työmaan vastaanottovaihe.

Koulun toiminta on tarkoitus aloittaa uudessa koulussa 23.10.2017, ja kalusteiden muutto aloitetaan jo 10.10. Alun perin muutto oli tarkoitus aloittaa viikkoa aikaisemmin, mutta muuttoa jouduttiin siirtämään alkuperäisestä aikataulusta alueen sähköverkon valmistumisen viivästymisen johdosta. Tällä viivästyksellä ei kuitenkaan ole ollut vaikutusta koulun alun perin suunniteltuun aloituspäivään, ja koulutyö aloitetaan uusissa tiloissa alkuperäisessä aikataulussa.

Karhusuon koulukeskuksen 2. ja 3. vaiheen KVR-urakan kilpailutus jatkuu edelleen. Vaiheiden rakentamisen käynnistymistavoite on kesä 2018. Käyttöönotto on suunniteltu vaiheittaiseksi siten, että liikuntahalli olisi käytössä 2019 ja rakennus kokonaisuudessaan valmis kesäkuussa 2020. Tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan, kun urakoitsija on valittu ja aikataulua tarkennettu.