Vanhempainyhdistys

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

HÖSMÄRINPUISTON VANHEMPAINYHDISTYS

Hösmärinpuiston vanhempainyhdistys on ollut rekisteröitynyt yhdistys keväästä 2006 saakka. Vanhempainyhdistyksen toiminnasta vastaa hallitus, jonka jäsenet valitaan vuosikokouksessa. Yhdistyksen toiminnassa voi olla mukana, vaikka ei olekaan hallituksen jäsen. Koulu ja päiväkoti ovat valinneet yhteyshenkilöt vanhempainyhdistyksen toimintaan.

Kokoonnumme Hösmärinpuiston koulun ateljeessa aina tarvittaessa.

TAVOITTEET

Yhdistyksen tavoitteena on tukea lasten vanhempien ja koulun sekä päiväkodin välistä yhteistyötä. Haluamme olla mukana tukemassa lasten tasapainoista ja monipuolista kehitystä. Yhdistyksessä vanhemmat voivat keskustella ja sen kautta vanhemmilla on mahdollisuus tuoda esille näkemyksiään kouluun, päiväkotiin ja kasvatukseen liittyvissä kysymyksissä.

TOIMINTA JA VARAINHANKINTA

Yhdistys kerää varoja Hösmärinpuiston lasten toiminnan tukemiseen ja tarvikkeiden hankkimiseen. Olemme olleet aktiivisesti mukana järjestämässä toimintapäiviä sekä kahvituksia ja arpajaisia eri tapahtumissa. Lisäksi olemme tilanneet erilaisia tuotteita, joita on myyty vanhempien avustuksella. Vanhempainyhdistyksen kautta voi tukea myös kannatusmaksun avulla, jonka suuruuden voi päättää itse.

Kannatusmaksun voi maksaa yhdistyksen tilille FI58 1428 3000 2149 46. Kannatusmaksun viite: 1232.

Eri tavoin hankittuja rahoja on jaettu tasapuolisesti Hösmärinpuiston lapsille. He ovat saaneet esimerkiksi liikunta- ja musiikkivälineitä. Erilaisten teatteri- ja musiikkiesitysten hankkiminen niin päiväkodin kuin koulunkin lapsille on ollut mahdollista vanhempainyhdistyksen tuella. On muodostunut vanhempainyhdistyksen perinteeksi hankkia keväisin 2.luokan oppilaille lukuvuoden päätteeksi mitalit, kun he siirtyvät Hösmärinpuistosta muihin kouluihin. Lisäksi 2.luokkalaiset ovat päässeet Heurekaan kevätretkelle, jonka kustannuksiin vanhempainyhdistys on osallistunut.

TULE MUKAAN TOIMINTAAN!

Kaikki Hösmärinpuistolaisten lasten vanhemmat ja huoltajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan!

Jokainen osallistuu toimintaan oman kiinnostuksensa ja ehtimisensä mukaan.

Ota yhteyttä! hoopuisto@gmail.com

HALLITUS 2020-2021