Eestinkallion koulun tammikuun tiedote 2021

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
20.1.2021 klo 15.14

Eestarista kuuluu

Tammikuussa 2021

Uusi vuosi 2021 alkoi jo vajaat parisen viikkoa sitten ja koulun kevätlukukausikin pääsi käyntiin viime viikon torstaina. Toivomme tästä vuodesta tulevan viime vuotta terveemmän ja myös, niin, normaalimman…

Saimme myös aimo annoksen lunta myös tänne Espooseen ja se on tuottanut suurta iloa lapsille. Koulun rinne keski- ja alapihan välillä on ollut hyvin suosittu välituntipaikka, sillä mäenlasku on oppilaista vain ihan ykköspuuhaa näin talvella. Mäenlaskuun voi osallistua, mikäli on varustautunut kunnon ulkohousuilla ja osaa noudattaa mäenlaskusääntöjämme:

  1. laske vain yksin
  2. laske mäeltä ja nouse takaisin mäelle eri kohdasta rinnettä
  3. käytä ulkohousuja
  4. noudata koulun aikuisten ohjeita.

Aloitamme myös hiihto- ja luistelukauden koulussa heti, kun olosuhteet sen sallivat. Koulussa on paljon lainattavia välineitä sekä luisteluun että hiihtoon, mikäli lapsella ei omia talviurheiluvälineitä ole. Huomioittehan sään mukaisen pukeutumisen niin välitunneille kuin talviliikuntatunneillekin.

Koulumme aktiivinen vanhempainyhdistys lahjoitti kaikille oppilaille ja henkilökunnalle omat upouudet ”EESTARI-HEIJASTIMET”. Nämä on jaettu koulussa joko ennen joulua tai nyt tammikuussa. Suurkiitos vanhempainyhdistykselle tästä turvallisuutta lisäävästä lahjasta!

Espoon kaupunki on antanut uuden maskinkäyttösuosituksen, tällä kertaa 6. luokkalaisille oppilaille ja myös yhdysluokissa opiskeleville 5-6 luokkalaisille. Oppilaat saavat koulusta kertakäyttöiset maskit päivittäin. Myös omia maskeja on lupa käyttää.

Valinnaiskurssien kolmas jakso  alkaa vuosiluokilla 4-6 tämän viikon torstaina 14.1.klo 13.30-15.00. Nyt alkavia kursseja ovat telinevoimistelu, puutyö 2, lautapelit ja kuvataide.

Ja lopuksi vielä ennakkotietoa huoltajille:

Huoltajakysely  avautuu helmikuun alussa kaikille huoltajille. Kyselyssä pääsee arvioimaan Eestinkallion koulun toimintaa. Kysely tehdään kahden vuoden välein. Kyselyn linkki tulee Wilmaan tammikuun aikana ja vastausaikaa on parisen viikkoa.

Toivotamme mitä parhainta tammikuuta kaikkiin Eestinkallion koulun oppilaiden koteihin ja hyvää vointia koko vuodelle 2021!

Eestarin väki