Eestinkallion koulun joulukuun tiedote 2019

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
11.12.2019 klo 11.07

Eestarista kuuluu

Joulukuussa 2019

Marraskuu huipentui koulussamme 30-vuotisjuhliimme, jotka mielestämme onnistuivat hyvin. Teimme oppilaiden kanssa pitkin syyslukukautta monialaista oppimiskokonaisuutta ”Eestari 30 vuotta” todella monin eri tavoin. Torstaina ja perjantaina 14.-15.11. juhlistimme tehtyä työtä erityisesti musikaalimme ”Enemmän duoo ku sooloo” myötä. Oli upeaa katsoa oppilaidemme osaamista niin esiintyjinä kuin juhlan ja juhlavuotemme rakentajinakin.

Yhteistyö oli tämän juhlaprojektin keskiössä. Olimme iloisia 4-6 luokkien yhteistyöstä, joka muodostui luontevaksi jo valinnaiskurssien aikana. Torstain oppilasesitykseen saimme vieraaksemme Nöykkiönlaakson ekaluokkalaisia. Äänentoistoapua saimme puolestamme toisesta naapurikoulusta, Martinkalliosta. 

Haluamme kiittää lämpimästi myös kaikkia juhlaamme osallistuneita huoltajia. Tiedämme, että arkiaamun juhlaan on vaikeaa päästä osallistumaan.

Seuraavaksi siirrämme ajatuksiamme pikkuhiljaa kohti lukukauden päätöstä, joulua ja alkavaa joululomaa. Koulussa toki työskentelemme oppiaineiden parissa ihan viimeisiin lukukauden päiviin saakka.

Myös väliarvioinnin korvaavat arviointikeskustelut ovat alkamassa joulukuussa ja jatkuvat aina talvilomaan saakka.

Koulussamme joulukuun HYVINVOINTITEEMANA on HUOMAA HYVÄ / BONGAA HYVIÄ TEKOJA. Harjoittelemme toiveikkuutta ja kiitollisuutta.

TÄRKEITÄ PÄIVÄMÄÄRIÄ JOULUKUUSSA:

6.luokkien oppilaat opettajineen osallistuvat Espoon kaupungin itsenäisyyspäivän juhlaan Opinmäen koululla torstaina 5.12.

Perjantaina 6.12. juhlimme Suomen itsenäisyyttä. Vapaa päivä koulusta.

Tiistaina 10.12. koulussamme pidetään Eestarin Oppilaskuntavaalit.

Perjantaina 13.12. klo 8.00 järjestetään kuudensien luokkien oppilaiden huoltajille nivelvaiheeseen ja yläkouluhakuun liittyvä infotilaisuus.

Perjantaina 13.12. juhlistamme myös Lucian päivää koko koulun yhteisellä aamunavauksella.

Tiistaina 17.12. klo 9.00 pidetään pienimuotoinen joulukirkko liikuntasalissa Espoonlahden evankelis-luterilaisen seurakunnan toimesta.

Torstaina 19.12. on kaikilla oppilailla koulupäivä klo 8.15-12.15. Vain oman opettajan oppitunteja.

Perjantaina 20.12. on kaikilla oppilailla koulupäivä klo 8.15-11.30. Viimeisen koulupäivän iloksi laulamme yhteisesti joululauluja salissa ja syömme joulupuuroa. JOULULOMA ALKAA!

Olemme joululomalla la 21.12.2019 - ma 6.1.2020.

Koulutyö jatkuu lukujärjestyksen mukaisesti joululoman jälkeen tiistaina 7.1.2020.

Lämpimästi kiittäen syyslukukauden yhteistyöstä ja rauhallista joulun odotusta toivottaen

Eestarin väki