Osa koulutulokkaiden kirjeistä viipyy postissa – miten toimia, jos lapseni kirje ei ole saapunut?

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
9.1.2020 klo 10.00

Vuonna 2013 syntyneiden lasten huoltajille on lähetetty koulutulokkaiden kirje, jossa on ohjeet ja henkilökohtainen koodi lapsen ilmoittamiseen ensimmäiselle luokalle. Jos et ole saanut kirjettä, ota yhteyttä Suomenkielisen opetuksen virastolle uutisen ohjeen mukaisesti.

Espoossa ilmoittautuminen ensimmäiselle luokalle lukuvuodeksi 2020-2021 on käynnistynyt. Osa huoltajille lähetetyistä koulutulokkaiden kirjeistä on kuitenkin viivästynyt.

Vuonna 2013 syntyneiden espoolaislasten huoltajille on lähetetty postitse koulutulokkaan kirje normaaliin tapaan joulukuussa. Kirjeen mukana ovat Tervetuloa ekaluokalle! -opas sekä henkilökohtainen koodi, jonka avulla huoltaja voi luoda tunnuksen Wilma-verkkopalveluun. Ilmoittautuminen ensimmäiselle luokalle tapahtuu Wilmassa.

Kaikkien koulutulokkaiden kirjeiden olisi pitänyt saapua huoltajille heti tammikuun alussa. Mikäli lapsesi on syntynyt 2013, etkä ole saanut vielä koulutulokkaan kirjettä, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, niin lähetämme uuden kirjeen. Ilmoittautuminen ensimmäiselle luokalle jatkuu 20.1.2020 asti.

Oppilasasiain sihteeri +358 40 507 0817

oppilasrekisteri@espoo.fi

Vaihtoehtoisesti lapsen voi ilmoittaa ensimmäiselle luokalle täyttämällä ja postittamalla paperisen ilmoittautumislomakkeen. Lomake ”Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen” löytyy sivulta Perusopetuksen lomakkeet. Lomake täytyy postittaa niin, että se on perillä virastolla viimeistään 20.1.2020.

Tammikuussa moni painotettua opetusta tarjoava koulu järjestää myös tiedotustilaisuuksia huoltajille. Tilaisuuksien ajat löydät sivulta Opetuksen oppaat , Tervetuloa ekaluokalle! -oppaan sähköisestä versiosta