Painotettuun opetukseen 7. luokalle hakeminen

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

HAKU ON PÄÄTTYNYT!

Oppilaan on mahdollista hakea 7. luokalta alkaen matemaattis-luonnontieteelliseen, musiikkipainotettuun, tanssipainotettuun, liikuntapainotettuun, informaatioteknologiapainotettuun, kuvataidepainotettuun tai ilmaisutaitopainotettuun opetukseen. Oppilailla on lisäksi mahdollisuus hakea Urhea urheiluyläkoululuokille.

Huoltajien tulee täyttää Hakemus peruskoulun 7. luokalle -lomake 8.1.-16.1.2019 Wilmassa. Jos huoltajalla ei ole mahdollisuutta täyttää hakulomaketta Wilmassa, hänen tulee täyttää paperinen lomake ja palauttaa se lapsensa nykyiseen Espoon kaupungin kouluun viimeistään 16.1.2019. Oppilaan hakiessa ilmaisutaidepainotettuun opetukseen, oppilaan ja huoltajien tulee täyttää lisäksi Ilmaisutaidepainotettuun opetukseen hakeminen (liite) ja palauttaa se opetusta tarjoavaan kouluun viimeistään 25.1.2019. Palautusosoite on ilmoitettu lomakkeessa.

Painotetun opetuksen oppilasvalinnan perusteena on pääsääntöisesti valintakoe. Kunkin painotuksen valintakoepäivät on ilmoitettu Haku yläkoulun painotettuun opetukseen ja eri opetusmuotoihin -esitteessä.

Lisätietoa Urhea yläkoululuokille hakevien valtakunnallisesta valintakokeesta saa Leppävaaran koulusta ja URHEAn sivuilta.

Oppaat ja esitteet:
> Yläkoululaisen opas
> Haku yläkoulun painotettuun opetukseen ja eri opetusmuotoihin

Hakulomakkeet:
> Hakemus peruskoulun 7. luokalle
A local school is one of the schools in the pupil catchment area determined by the pupils home address. (doc, 110 Kt)

Oppilasvalintaperusteet:
> Painotetun opetuksen oppilasvalintaperusteet (pdf, 14 Kt)
> URHEA

Matemaattis-luonnontieteellisen opetuksen tiedotustilaisuuden materiaali:
> Matemaattis-luonnontieteellinen opetus 2019-2020 (pdf, 911 Kt)