Lukioiden valintatulokset

Lukiopaikan vastaanottaminen 14.–28.6.2018

Tieto opiskelupaikasta julkaistaan aikaisintaan 14.6.2018. Lukioon valittujen nimet löytyvät lukioiden omilta kotisivuilta sekä alla olevista liitteistä niiden hakijoiden osalta, jotka ovat antaneet julkaisuluvan. Opiskelijaksi valituille lähetetään postitse valintapäätös viimeistään 18.6. alkavalla viikolla.

Opiskelupaikka on vastaanotettava 28.6.2018 mennessä. On suositeltavaa, että lukiopaikka otetaan vastaan 14–15.6. käymällä siinä lukiossa, johon on tullut valituksi. Paikan vastaanottamisen yhteydessä saa lisätietoa alkavista opinnoista ja tulevista kurssivalinnoista. Tuo mukanasi peruskoulusta saamasi opiskelutietolomake täytettynä ja ota mukaan päättötodistuksesi.

Voit tulla käymään lukiossa, vaikka olisit ottanut lukiopaikan vastaan sähköisesti. Paikan päällä saat hyödyllistä tietoa opintojen aloittamista varten. Saat lukiosta tiedon hankittavista kirjoista, oppimateriaaleista, lukujärjestyksen laatimisesta, tietokoneen ja laskimen sekä tarvittavien ohjelmien hankinnasta. Osassa lukioista on 14–15.6. paikalla myös tutor-opiskelijoita, joilta voit kysyä opiskeluihin liittyviä asioita. Voit myös tutustua koulun tiloihin. Saatat myös saada mukaasi lomakkeita, joita tulee täyttää opiskelua varten.

Mikäli et pääse itse käymään lukiossa, ole yhteydessä rehtoriin tai koulusihteeriin, tarkista koulun nettisivuilta ajankohtaiset asiat ja tuo täytetty opiskelutietolomake koululle viimeistään opintojen alkaessa.

Lisätietoja:

espoo.fi/yhteishaunjalkeen 

Lukioihin valitut:

Espoon yhteislyseon lukio yleislinja (pdf, 88 Kt)

Espoon yhteislyseon lukio jalkapallolinja (pdf, 129 Kt)

Espoonlahden lukio (pdf, 122 Kt)

Etelä-Tapiolan lukio (pdf, 78 Kt)

Etelä-Tapiolan lukio, IB (pdf, 68 Kt)

Haukilahden lukio (pdf, 28 Kt)

Kaitaan lukio (pdf, 187 Kt)

Kuninkaantien lukio (pdf, 171 Kt)

Leppävaaran lukio (pdf, 15 Kt)

Leppävaaran lukio, urheilulinja (PDF, 3 Kt)

Olarin lukio (pdf, 15 Kt)

Olarin lukio, malu (pdf, 11 Kt)

Pohjois-Tapiolan lukio (pdf, 98 Kt)

Pohjois-Tapiolan lukio, teme (pdf, 92 Kt)

Tapiolan lukio (pdf, 123 Kt)

Tapiolan lukio, musiikki (pdf, 99 Kt)

Viherlaakson lukio (pdf, 105 Kt)

Viherlaakson lukio, taidelinja (pdf, 95 Kt)