Espoon 6.-luokkalaisilla upeat itsenäisyysjuhlat

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
1.12.2017 klo 13.34

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi järjestettiin 1.12. itsenäisyysjuhla Espoon koulujen kuudesluokkalaisille. Juhla alkoi tervetuliaismaljalla ja pienellä cocktailpalalla aulassa. Sen jälkeen vuorossa olivat juhlalliset kättelyt. Oppilaita olivat vastaanottamassa kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä sekä sivistystoimen edustajat.

Juhla alkoi kaupunginjohtajan puheella, jossa hän toivotti oppilaat lämpimästi tervetulleiksi ja puhui itsenäisyyden merkityksestä. Kaupunginjohtajan mukaan Suomesta on sadassa vuodessa kehittynyt turvallinen, rauhallinen ja hyvinvoiva maa, jossa kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittyä.

– Iloisina, kiitollisina ja ylpeinä toivotamme onnea 100-vuotiaalle Suomelle, hän sanoi.

Puheen lisäksi ohjelmassa oli tansseja, joita oppilaat olivat harjoitelleet etukäteen syksyn mittaan. Ensiksi nähtiin kaksi versiota hilpeästä cicaposta, jonka jälkeen oli vuorossa yhteinen valssi. Juhlan juontamisesta ja musiikista vastasi Puolustusvoimien varusmiessoittokunta, joka soitti virallisen osuuden jälkeen myös viihteellisempää musiikkia. Juhla huipentui yhteiseen Maamme-lauluun.

Itsenäisyysjuhliin osallistuivat lähes kaikki Espoon koulujen kuudesluokkalaiset, yli 2 700 oppilasta. Itsenäisyysjuhlan järjestivät yhteistyössä Espoon sivistystoimi, Sunan koulu, Espoo International School, Olarin koulu, Opinmäki ja Puolustusvoimien varusmiessoittokunta.

Kiitos kaikille osallistujille, teitte juhlasta upean!

Juhlavieraat kättelevät kaupunginjohtajaa itsenäisyysjuhlassa

Kuudesluokkalaisten itsenäisyysjuhla 1.12.

DSC_4807_640X360

Juhlavieraita katsomossa

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta

Tanssin pyörteissä